2900 TL Intel i3 6100 GTX 960 Monitör ve Çevre Birimleri Dahil Sistem Toplama

Halil ÖNCEN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 3250 TL'ye Macbook'umu sattım, onun yerine oyun odaklı, arada aksiyon kameramla bisikletli turlarımda çektiğim videolarımı rahatça montajlayabilmek için, uzun vadede başımı ağrıtmayacak bir sistem toplamaya çalıştım.
1 hafta önce aklımda hiç böyle bir şey yoktu. Nereden estiyse artık şu an durum bu :) En yüksek 3000 ₺ ayırabilirim, sınırı da aşmadım ama sizin de belki söyleyebileceğiniz birkaç tavsiyeniz vardır diye düşündüm. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ekran Resmi 2016-08-06 12.32.44.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 3250 TL'ye Macbook'umu sattım, onun yerine oyun odaklı, arada aksiyon kameramla bisikletli turlarımda çektiğim videolarımı rahatça montajlayabilmek için, uzun vadede başımı ağrıtmayacak bir sistem toplamaya çalıştım.
1 hafta önce aklımda hiç böyle bir şey yoktu. Nereden estiyse artık şu an durum bu :) En yüksek 3000 ₺ ayırabilirim, sınırı da aşmadım ama sizin de belki söyleyebileceğiniz birkaç tavsiyeniz vardır diye düşündüm. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 178547
Sistem gayet güzel duruyor hayırlı olsun güzel toplamışsınız. HDD'yi WD blue önermiyorlar WD alınacaksa black serisi dışında bulaşılmaması gerekildiği ile ilgili Recep Baltaş'ın bir sözünü duymuştum sistem toplama videolarından birinde. Seagate barracuda 64MB cache 1TB HDD öneririm ürünün kodu ST1000DM003. Bu arada site ismini verebilir misiniz? O monitör'den ben de almayı düşünüyorum da diğer yerlere göre daha uygun görünüyor.

Toplam fiyat 2.988 TL. 3 bin lira altında kalarak önerilenlerden çok daha üst seviye sistem toplanabilir. Kaldı ki aceleniz yoksa RX 470 bile eklenebilir.
Adsız1.png
Adsız.png

İşlemciyi ve Ramleri değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik fakat ekran kartı eğer Rx 470 800 ₺ olarak piyasaya sürülür ve performansta gtx 960 ı dişe dokunur şekilde geri bıraktığına ikna olursam ekran kartı tercihimi ondan yana kullanabilirim. Şuan siparişi oluşturulmuş ve havale bekleniyor fakat birkaç gün daha bekleyeceğim Rx 470 ile ilgili beklediğim senaryo olursa daha iyi olabilir :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı