Eki Görüntüle 2589538
Steam envanterinizde sadece bu 5 skin varmış gibi görünüyor. Eğer takas yapmak istediğiniz bu 5 skinse ve hala sitede gözükmüyorsa siteden çıkıp tekrar girmeyi dener misiniz? Eğer olmazsa takas linkinizi değiştirip tekrar deneyin. Tekrarda olmazsa siteye ulaşmaktan başka bir çare yok gibi.
Denemiştim ama tekrar denicem. M4A1-S stratosphere skini çıkarmıştım satılıktaydı kaldırıp bakıcam belki ondandır sanmıyorum ama.Eki Görüntüle 2589538
Steam envanterinizde sadece bu 5 skin varmış gibi görünüyor. Eğer takas yapmak istediğiniz bu 5 skinse ve hala sitede gözükmüyorsa siteden çıkıp tekrar girmeyi dener misiniz? Eğer olmazsa takas linkinizi değiştirip tekrar deneyin. Tekrarda olmazsa siteye ulaşmaktan başka bir çare yok gibi.
Denemiştim ama tekrar deneyeceğim. M4A1-S stratosphere skini çıkarmıştım satılıktaydı kaldırıp bakacağım belki ondandır sanmıyorum ama.
Steam pazarına koyduğunuz skinler envanterinizden kaldırılır hocam. Takas yapamazsınız.
Takas yapmayacağim ama direk hiç biri gözükmüyor siteye yazıcağım sanırım yada başka bir sizin bildiğiniz site var mı iyi.Steam pazarına koyduğunuz skinler envanterinizden kaldırılır hocam. Takas yapamazsınız.
Takas yapmayacağim ama direk hiçbiri gözükmüyor siteye yazacağım sanırım ya da başka bir sizin bildiğiniz site var mı iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.