Kullanım amacı nedir? Aksesuarlara bakılırsa oyun için alıyorsunuz. Başlayayım.
i7 4770 yerine daha düşük bir işlemci alıp ekran kartını en az 770 alın.
Rami 2x4 olarak alıp çift modül kullanın, CL9 alın.
Anakartı Z87 yonga setli alın.
O kadar yüksek psuya gerek yok tabi yine siz bilirsiniz.
Monitörü HDMI alın. En kötü DVI alın. VGA'nın devri bitti.
O mouse'u önermiyorum. Hele de parmaklarınız birazcık büyükse. GX8 GUNS GAMING MOUSE önerebilirim.
Vallahi hocam helal olsun ne diyeyim. Arkadaş oyun bilgisayarı topluyor siz boşa masraf için herşeyi yapıyorsunuz. Ayrıca CL'i ve MHz'i nasıl okuyorsunuz çözemedim. O bütçeye iki ekran kartı da pahalı gelir. Diğer tüm bileşenli 1000tlye mi alacaksınız?
Vallahi hocam helal olsun ne diyeyim. Arkadaş oyun bilgisayarı topluyor siz boşa masraf için herşeyi yapıyorsunuz. Ayrıca CL'i ve MHz'i nasıl okuyorsunuz çözemedim. O bütçeye iki ekran kartı da pahalı gelir. Diğer tüm bileşenli 1000tlye mi alacaksınız?
Galiba yanlış anladın. Ben önerdiğim iki ekran kartından birini almasını söyledim. Ve özür dilerim GTX780 önerecektim ama yanlışlıkla Ti modelini önermişim.
Galiba yanlış anladın. Ben önerdiğim iki ekran kartından birini almasını söyledim. Ve özür dilerim GTX780 önerecektim ama yanlışlıkla Ti modelini önermişim.
O kadar para veriyoruz, o ekran kartına o kadar para veriyoruz ancak anakartın Evo modelini almıyoruz. Gidip FX6 6300 alıyoruz. 600W psu alıyoruz. Pardon ama FX6 6300 ile 2133mhz alsanız neye yarayacak?