2B2T premium alınır mı?

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, Minecraft oynamayı seven biriyim ve anarşi seviyorum şu an piyasada düzgün Türk sunucu yok 2B2t var onda da sıra beklemek çok kötü. Bende hala 20 dolar 1 aylık premium alınır mı? Onu sormak istiyorum.

Screenshot_2025-03-02-20-49-13-840_com.android.chrome.jpg

Ben çok oynadım ama hiç alma gereği duymadım eğer oyun oynama saatiniz kısıtlıysa evet alınabilir.

Öncelikle merhaba, Minecraft oynamayı seven biriyim ve anarşi seviyorum şu an piyasada düzgün Türk sunucu yok 2B2t var onda da sıra beklemek çok kötü. Bende hala 20 dolar 1 aylık premium alınır mı? Onu sormak istiyorum.

Eki Görüntüle 2436434

Bence lazım. 2022 de çok oynardım kendisini klanlarım falan vardı. Saatlerce sıra beklemektense bir premium al geç kit satarak parasını çıkartıyordum zaten.

Yani kisitli denebilir okul olsun geç çıkıyor olmam eve gelmem saat 6-7 falan kalkıp da 11-12 kasar sıra beklemekte istemiyorum.

O zaman alın hocam çok seviyorsanız 2B2t sıkılma gibi bir derdiniz olup paranızla pişman olmayın sonra.

Bence lazım. 2022 de çok oynardım kendisini klanlarım falan vardı. Saatlerce sıra beklemektense bir premium al geç kit satarak parasını çıkartıyordum zaten.

Tam olarak nasıl yapıyorsunuz kit ile para kazanma bende 2017'den beri premium var ve sadece Hypixel oynuyordum 2B2t sırası var diye o zamanlar kucum diye premium alamiyordum.

Tam olarak nasıl yapıyorsunuz kit ile para kazanma bende 2017'den beri premium var ve sadece Hypixel oynuyordum 2B2t sırası var diye o zamanlar kucum diye premium alamiyordum.

Kitleri ben çok uzak yerlere yapılan baselerden topluyordum elitra ile uçarak 30'dan fazla PvP kit sahibi base buldum terk edilmiş.

Hocam Discord'da buluyorsunuz. Takas bölümü falan var orada shop ta açabiliyorsunuz satabiliyorsunuz. Bende zamanında oynuyordum Hypixel şu anda da oynuyorum bayağı iyi sunucu. Zaten şu an sınırsız Minecraft premium 500 lira bir şey.

Nerede satıyorsunuz hangi sunucu, scam yeme olasılığı yok mu?

2B2t de bulmuştum scam yeme olasılığı yok ben oyun içinden kit veriyordum oda istediğim kite sahipse takaslıyordum alıcı güvenine bağlı genelde arkadaşlarım yanımda olurdu bir soruna karşı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı