2B2T premium alınır mı?

PayPal için yaş sinir var mı ne kadar büyük olsam da daha reşit değilim.

Hocam elinizde satabilecek şeyler yoksa henüz açmayın bence.

Ben klan arkadaşımın üzerine almıştım hala duruyor. Tabii onay gitti sanırsam hesabın. Başka bir ödeme yöntemi olarak kripto da tercih edebilirsiniz.

Bende bazı MC ünlülerinin bilgilerinin yazılı oldugu kitaplar vardı onlara bayağı para teklif eden oluyordu.

Hocam elinizde satabilecek şeyler yoksa henüz açmayın bence.

Bende bazı MC ünlülerinin bilgilerinin yazılı oldugu kitaplar vardı onlara bayağı para teklif eden oluyordu.

Ben normalde böyle ticarete girmezdim zaten. Premium paramı çıkartayım yeter diyordum.

Eğer kit buldum zaman sattimda iyi para kazanırsam ben kolay bulabileceğimi düşünüyorum çünkü 5-6 kişilik bir ekibim var ve onlarla beraber almayi düşünüyoruz premium tabii herkes kendine kasacak kit.

Satabiliyorsanız deneyin hocam. Özellikle büyük baseler bulup koordinatlarını satın :)

Eğer kit buldum zaman sattimda iyi para kazanırsam ben kolay bulabileceğimi düşünüyorum çünkü 5-6 kişilik bir ekibim var ve onlarla beraber almayi düşünüyoruz premium tabii herkes kendine kasacak kit.

Kitleri biriktirin önce 2-3 kit buldunuz diye sevinmeyin benim yanımda en az 15 kit oluyordu kullanmam için.

Satabiliyorsanız deneyin hocam. Özellikle büyük baseler bulup koordinatlarını satın :)

Adalın en son yaptıgı 2B2t baseine giden 3. kişiydim henüz patlatmamıslardı ama ertesi gün tamamı yok olmuştu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı