2B2T premium alınır mı?

Parayı istiyoruz önce zaten. Bunun için PayPal almıştım hatta. Hocam Discord sunucuları değişiyor bir klanın sunucusunu bulun orada paylaşın işte satış falan var diye.

PayPal için yaş sinir var mı ne kadar büyük olsam da daha reşit değilim.

PayPal için yaş sinir var mı ne kadar büyük olsam da daha reşit değilim.

Hocam elinizde satabilecek şeyler yoksa henüz açmayın bence.

Ben klan arkadaşımın üzerine almıştım hala duruyor. Tabii onay gitti sanırsam hesabın. Başka bir ödeme yöntemi olarak kripto da tercih edebilirsiniz.

Bende bazı MC ünlülerinin bilgilerinin yazılı oldugu kitaplar vardı onlara bayağı para teklif eden oluyordu.

Ben normalde böyle ticarete girmezdim zaten. Premium paramı çıkartayım yeter diyordum.

Hocam elinizde satabilecek şeyler yoksa henüz açmayın bence.

Eğer kit buldum zaman sattimda iyi para kazanırsam ben kolay bulabileceğimi düşünüyorum çünkü 5-6 kişilik bir ekibim var ve onlarla beraber almayi düşünüyoruz premium tabii herkes kendine kasacak kit.

Eğer kit buldum zaman sattimda iyi para kazanırsam ben kolay bulabileceğimi düşünüyorum çünkü 5-6 kişilik bir ekibim var ve onlarla beraber almayi düşünüyoruz premium tabii herkes kendine kasacak kit.

Satabiliyorsanız deneyin hocam. Özellikle büyük baseler bulup koordinatlarını satın

Kitleri biriktirin önce 2-3 kit buldunuz diye sevinmeyin benim yanımda en az 15 kit oluyordu kullanmam için.

Satabiliyorsanız deneyin hocam. Özellikle büyük baseler bulup koordinatlarını satın

Adalın en son yaptıgı 2B2t baseine giden 3. kişiydim henüz patlatmamıslardı ama ertesi gün tamamı yok olmuştu

2B2t de fly ile Speed hilesi calishir herhalde onlar ile hızlıca uzaklara gidebilirim diye düşünüyorum.

Ben netherda yapılmıs obsidiyen yollarla entity Speed açıp atlarla gidiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…