2D basit zombi oyununun adı neydi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
App Store'da olan, 2 boyutlu, bebeksi tasarımlı karakterler yerleştirip silah verip zombilere karşı savaştırdığımız bir oyunun reklamını görmüştüm.
İlk başta önemsememiştim ama şimdi oynamak istiyorum ve nasıl bulacağımı bilmiyorum.

Zombie Catchers?
App Store'da olan, 2 boyutlu, bebeksi tasarımlı karakterler yerleştirip silah verip zombilere karşı savaştırdığımız bir oyunun reklamını görmüştüm.
İlk başta önemsememiştim ama şimdi oynamak istiyorum ve nasıl bulacağımı bilmiyorum.Zombie Catchers?

İlk başta önemsememiştim ama şimdi oynamak istiyorum ve nasıl bulacağımı bilmiyorum.

Hmm motor vs sürebiliyor muyduk sanki ghost rider Deadpool vardı değil mi?

aah buldum Zombieland: AFK Survival değilmi?

@Davut SilerHan

kaldırılmıştır :/ yapıcak birşey yok

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Plants vs Zombies?
Zombie Catchers?
Hmm motor vs sürebiliyor muyduk sanki ghost rider Deadpool vardı değil mi?

aah buldum Zombieland: AFK Survival değilmi?

@Davut SilerHan
App Storede yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar oyunun karakterleri tam olarak bu oyundakilere benziyor ama bu oyunun oynanışını reklamda gördüğüme, yani merak ettiğim oyuna benzetemedim.

Açıkçası konu sahibi bu oyunu aramasa da ben böyle bir oyun arıyordum daha önceden oynamıştım teşekkürler

Arkadaşlar oyunun karakterleri tam olarak bu oyundakilere benziyor ama bu oyunun oynanışını reklamda gördüğüme, yani merak ettiğim oyuna benzetemedim.
Sanırım buldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı