Bowsluq
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- NZXT H9 flow
Amd Ryzen 5 7600x
Gigabyte B650M DS3H
Kingston Fury Beast RGB cl36 5600mhz 48 Gb
Colorful RTX 4060 TI iGame Ultra
Cougar CGR Polar 1200 W
Yapay zeka ile biraz konuşup oyunu bulmasını istedim o sırada biraz bilgi biriktirdim ancak oyunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim oyunu yaklaşık 7 yıl önce bir youtube kanalında izlemiştim.
Oyun Tanıtımı:
Bir 2D pixel art oyununda, çöl gibi bir ortamda hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyun, gelecekteki olayları rüya görme mekaniğiyle oyuncuya sunuyor. Her gece, ertesi gün olacak olayları rüyalarda görerek, bu bilgiler doğrultusunda evimizi savunmak için çeşitli hazırlıklar yapıyoruz. Ancak, zaman sınırlı ve her günün sonunda olaylar farklı şekillerde gelişiyor. Oyun, yedi gün gibi belirli bir süreyi kapsıyor ve her geçen gün yeni zorluklar getiriyor.Oynanış:
- Evde Geceyi Geçirme: Geceyi evimizde geçiriyoruz ve her geceyi, rüyalarımıza göre hazırlık yaparak savunmaya alıyoruz (pencereleri kapatma, kapıları kilitleme gibi).
- Loot ve Kaynak Toplama: Oyuncu, benzin istasyonu, laboratuvar gibi haritada yer alan farklı lokasyonları lootlayabiliyor. Kaynak toplamak ve yenilikler yapmak hayatta kalmak için kritik öneme sahip.
- Hayatta Kalma ve Savunma: Evimize gelen tehlikelere karşı önlem alıyoruz. Gece rüyalarındaki olaylara göre hangi savunmaları yapacağımızı belirliyoruz. Örneğin, çekirge sürüsü evimize gelecek gibi olaylara karşı hazırlık yapmamız gerekebiliyor.
- Zaman Kısıtlaması: Oyun, her günün sonunda gelecekteki olayları görebilmemiz için belirli bir zaman dilimi sunuyor ve bu süreyi en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor.
- Uzaya Kaçış: Oyunun nihai hedefi, uzaya kaçmak. Bunun için bir laboratuvara ulaşmamız gerekiyor ve bu, oyunun finaline giden önemli bir adım.
- Crafting ve Kaynak Yönetimi: Eşyalar yapabiliyor, evimizi savunmak ve hayatta kalmak için gerekli kaynakları düzenli olarak toplamamız gerekiyor. Eğer bu kaynakları düzgün yönetemezsek, geceyi sağ salim geçirmemiz zorlaşabilir.