Elektronik Havit MS93RF kablosuz mouse 139TL

• Konuyu başlatan İmamic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 464
Hocam 1.5 yıl A101'den 40 liraya aldığım fareyi kullandım web işlerinde hiç üzmedi sadece dediğiniz gibi pili azaldığında o tarz problemler nadiren oluyordu bence bu bütçede iyiler lakin pili hızlı tüketiyorsa sıkıntı.

50-60 TL'ye laptopa mouse olsa yeter mantığı ile almıştık. Normal şekilde Web'de dolandırken falan bir sıkıntısını görmedik. Ancak çok saçma bir olayı var pil belirli bir seviyenin altına inince mouse kendine gelemiyor. Laptop açılıyor ama mouse 2 dakika sonra falan algılamaya başlıyor 1-2 kere denedim bu olayı pilin şarjı ne kadar azsa bu olay oluyor.

Hocam 1.5 yıl A101'den 40 liraya aldığım fareyi kullandım web işlerinde hiç üzmedi sadece dediğiniz gibi pili azaldığında o tarz problemler nadiren oluyordu bence bu bütçede iyiler lakin pili hızlı tüketiyorsa sıkıntı.

Hızlı tükettiğini sanmıyorum. Panasonic marka pil kullanmıştık 3-4 ay dayandı sanırım. Ancak buradaki sıkıntı şu açma kapama düğmesi olmadığı için normalden fazla tüketim mi sağlıyor bilemedim.

Hızlı tükettiğini sanmıyorum. Panasonic marka pil kullanmıştık 3-4 ay dayandı sanırım. Ancak buradaki sıkıntı şu açma kapama düğmesi olmadığı için normalden fazla tüketim mi sağlıyor bilemedim.

Oyun oynamayacak kişiler alabilir, ben şu an SC680 kullanıyorum web işlerinde 15 kat fiyat farkına değmez.

Oyun oynamayacak kişiler alabilir, ben şu an SC680 kullanıyorum web işlerinde 15 kat fiyat farkına değmez.

Zaten hocam 1500 TL olan mouse ile 130 TL'lik mouse karşılaştırmak çok saçma olurdu. Günlük yanında taşımaya ufak bir şey işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı