2GB Bellekli Sisteme RAM Önerisi

Daha fazla  
Bizim ofiste eski bir bilgisayar var ve içinde sadece 2GB RAM var. İnternetten RAM indirecektim ama 2GB RAM'e sahip olan bir bilgisayara kaç GB RAM indireceğimi bilemiyorum. Şu dual channel dedikleri şey de oluyor mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
:D Ram indirmeyi ilk defa duydum :) Bizde indirelim öyle oluyorsa :) Ram satın alınır ve donanımsal bileşendir. Bu bilgilerle hiçbir şey yapamazsınız büyük ihtimal söylediğiniz bilgiler de yanlıştır. İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın ilgili sistemde.

32 GB indir, ücretsiz zaten. DownloadMoreRAM.com - CloudRAM 2.0

Fakat kasayı sabitleyin, yüksek RAM'den dolayı fan çok hızlı çalışacak, kasa uçar felan tutamazsınız.
Çok sağolun 32GB yükledik bilgisayar inanılamaz derecede hızlandı. Ama keşke kasayı sabitleseydik. Fanlar pervane gibi dönmeye başlayınca çok telaşlandık falan. Sonuç olarak yanında duran iki masanın ayağı düzeltilemez hale geldi, parke ise içini göçtü. Server'lara da yükleyeceğim birazdan şimdiden sabitledim.
(Neşelendirebildiğim birleri varsa ne mutlu bana ^_^)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı