Eminevim'den ev alınır mı?

Yer
Rize
Merhaba arkadaşım. Eminevim'e girdi, bana da önerdi "Gir!" diye. Şubelerine gideceğim tam detaylı konuşmak için ama öncesinde buraya sormak istedim. Herhangi bir sorun yaşar mıyız? Faizsiz vb. diyor, "oturduğun evi öde" falan yazıyor sitelerinde. Nasıl işliyor? Deneyimi olan bilgi verebilirse çok sevinirim.

Alınmaz. Parayı geri vermezler vaz geçersen büyük kesinti yaparlar. Verdikleri para 3 5 yıl sonra bir anlamı kalmaz. Onu yerine kendin fon al biriktir. Akıllı işi değil.

Biz gidip görüştük eminevim ve benzeri firmalarla kenarda belli bi paranız olması lazıö yanlış değilsem 2.5m’luk bir ev kredisi için görüşmüştük, 200bine yakın dosya masrafı istendi eminevimde değil ancak başka bir benzer firmada yarısını peşin yarısını 5 aya bölebiliceklerini söylediler kenarda paranız varsa mantıklı ama kuralı sistem maalesef belli bir peşinat verirseniz kurasız giriyorsunuz kuralıda en az 5 ay en fazla 2-4 yıl diye değişiyor kurasızda da en az 5 ay para ödemen gerekiyor. bana kalırsa gerrksiz bir durum 2 yıl evim olmadan taksit + 200k peşinat ödeyecek durumum olsa tercih etmezdim zaten. gidip görüşün net fiyat alırsınız.

Alınmaz. Parayı geri vermezler vaz geçersen büyük kesinti yaparlar. Verdikleri para 3 5 yıl sonra bir anlamı kalmaz. Onu yerine kendin fon al biriktir. Akıllı işi değil.
Gram finansal okur yazarlığınız yok akıllı işi değil diye yaftalıyorsunuz :D

Verdikleri paranın 3-5 yıl bir anlamı kalmıyormuş fon biriktirmiş. Vay arkadaş neler öğreniyoruz.

Merhaba arkadaşım. Eminevim'e girdi, bana da önerdi "gir!" diye. Şubelerine gideceğim tam detaylı konuşmak için ama öncesinde buraya sormak istedim. Herhangi bir sorun yaşar mıyız? Faizsiz vb. diyor, "oturduğun evi öde" falan yazıyor sitelerinde. Nasıl işliyor? Deneyimi olan bilgi verebilirse çok sevinirim.

Ben araç aldım eminevimden. Kuralı sistem tamamen saçma çok uzun sürelerde çıkabilir. Peşinatlı şekilde girmek daha mantıklı. Peşinatlı sistemde de minimum 6 ay parayı almadan taksit ödemeniz gerekiyor. Ama ondan sonrasında ana paranın yüzde 40'ını ödediğiniz anda parayı alıyorsunuz. Ben bu şekilde 5.5 ayda falan aldım paramı yani 6. ayın içinde olmak yeterli oluyor. Ek olarak da girerken bir komisyon ödemeniz gerekiyor oda 800.000 TL için 80.000 civarında idi ben girerken.

Hocalarım bilemedim ya arkadaşım 4 milyonluk eve girdi 300k peşinat verdi şu an 30k ödüyor aylık evi maksimum 1 seneye çıkmaz mı ben 3 milyonluk olana gireceğim peşinat verip oturduğum evi ödemek iyi olurdu sonuçta ama ne zaman çıkıyor o var.

Gram finansal okur yazarlığınız yok akıllı işi değil diye yaftalıyorsunuz :D

Verdikleri paranın 3-5 yıl bir anlamı kalmıyormuş fon biriktirmiş. Vay arkadaş neler öğreniyoruz.

Evet dostum yok. Hayatımı borsadan kazanıyorum. Sende haklısın. Ben basit şekilde arkadaşın anlayacağı şekilde yazdım. Zaten arkadaşın bilgisi olsa bu soruyu sormaz. Zaten yatırım tavsiyesi de veremem. Şunu bil 7 yıldır çalışmıyorum.

Sen boş konuşacağına nedeni yaz. Tavsiyeni ver. Ülkede herkes çok bilmiş.

Hocalarım bilemedim ya arkadaşım 4 milyonluk eve girdi 300k peşinat verdi şu an 30k ödüyor aylık evi maksimum 1 seneye çıkmaz mı ben 3 milyonluk olana gireceğim peşinat verip oturduğum evi ödemek iyi olurdu sonuçta ama ne zaman çıkıyor o var.

Çekilişli sisteme yazılırsan zor. Ödeyebiliyorsan bence sadece peşinat verip ilk 6 ay içinde de yüzde 40'ını tamamlayarak parayı almak en mantıklı seçenek bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı