2K 0.5 ms 180Hz monitör

Agen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 40070 Super ekran karti ile bir sistem dizmemin ardinda burada bana 2K monitor kullanmam onerilmisti ben de bunu uzerine 2K monitor arayisina girdim lakin hem sık sık rekabetci FPS oyunlari hem de hikayeli oyunlar oynamayi cok seviyorum. bu sebeple bir monitorde aradigim ozellikler 2K 0.5ms ve mumkunse 180Hz'den asagi olmamasi. Bu sebeple hazir da indirimler varken GameBooster GB-2719FQHD 27 modeli ile karsilastim ve sipariş verdim ancak forumda insanlarin sıklıkla onermedigini gordum. Simdi sorum su bu model neden alinmaz? Bunu almak yerine yine boyle uygun fiyata bu ozelliklere sahip monitor bulabilir miyim? Bulabilirsem onerileriniz nelerdir?

Daha dün bu monitörü satın aldım oldukça memnun kaldım bunu alabilirsin. İstediğin kriterlerin aşağısında ama fiyatına göre oldukça başarılı bir monitör.

Daha dün bu monitörü satın aldım oldukça memnun kaldım bunu alabilirsin. İstediğin kriterlerin aşağısında ama fiyatına göre oldukça başarılı bir monitör.
Tesekkur ederim ancak ne kadar hikayeli oyunlari oynamayi cok sevsem de gunumun cogu rekabetci oyunlarda geciyor bu sebeple 180hz den asagi inmek istemiyorum pek.

GameBooster markasının kalitesi hakkında net bir fikrim yok, bu yüzden "al ya da alma" gibi kesin bir öneride bulunamam. Ancak attığın monitörün özellikleri fiyatına göre oldukça iyi görünüyor: SS IPS panel, 2K çözünürlük, 180 Hz yenileme hızı ve 0.5 ms tepki süresi gibi özellikler gerçekten etkileyici. Daha kaliteli markalardan benzer özelliklerde bir ürün önermek fiyatı ciddi şekilde artırabilir. Bu yüzden, markanın kalitesi konusunda daha fazla araştırma yaparak karar vermek sana kalmış gibi görünüyor.

GameBooster markasının kalitesi hakkında net bir fikrim yok, bu yüzden "al ya da alma" gibi kesin bir öneride bulunamam. Ancak attığın monitörün özellikleri fiyatına göre oldukça iyi görünüyor: SS IPS panel, 2K çözünürlük, 180 Hz yenileme hızı ve 0.5 ms tepki süresi gibi özellikler gerçekten etkileyici. Daha kaliteli markalardan benzer özelliklerde bir ürün önermek fiyatı ciddi şekilde artırabilir. Bu yüzden, markanın kalitesi konusunda daha fazla araştırma yaparak karar vermek sana kalmış gibi görünüyor.
Yukarida da dedigim gibi forumda onermeyen insanlar var ancak kimse neden onermedigini soylememis arastirmaya calistigimda da tek buldugum yine tek tuk onermeyen insanlar ancak sorunun ne oldugu neden onerilmedigi bunlari kimse yazmamis.

Yukarida da dedigim gibi forumda onermeyen insanlar var ancak kimse neden onermedigini soylememis arastirmaya calistigimda da tek buldugum yine tek tuk onermeyen insanlar ancak sorunun ne oldugu neden onerilmedigi bunlari kimse yazmamis.

Bende aynı özelliklere sahip monitör arıyorum ve Game Booster tarzı markaları genelde önermiyorlar sanırsam alt seviye kalite eşyalar kullanıyorlar veya merdiven altı üretiyorlar panellerinin üreticiside bilinmedik markalar olabilir çok emin değilim ama genelde sadece monitör değil genel olarak tavsiye edilmeyen markalar bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı