2K 144 Hz 1 ms monitör önerisi

DanteMacbeth

Hectopat
Başlıkta da yazdığı gibi. 2K, 144Hz, 1ms monitör önerileri bekliyorum. Aşağıya baktığım monitörleri bırakacağım fakat bunlardan Samsung olanın ışık sızması, MSI olanların ghosting yapması üzerine şikayetler var. Işık sızması ve ghosting yapmaması benim için önemli bir ayrıntı.

Gsync veya freesync kullanmayacağım için o faktör beni pek ilgilendirmiyor.
Hayır mesele kullanıp kullanmama değil,artık çoğu mönitörlerde bu sync teknolojisi var,freesync olan bir mönitörle freesync olan mönitör arasında zaten fiyat farkı aynı kriterlerde genelde olmuyor,neden amd kart için olanını alasınız ki?

Tüm bunların yanında bu teknolojinin sanırım tam olarak ne olduğunu bilmiyorsunuz,özellikle kullandığınız kart gibi güçlü kartlar için bu teknoloji çok etken,yine de kendiniz bilirsiniz.
2020 deyiz herhangi bir önemi yok.
freesync olanda yine gsync açma modu var evet fakat bu yine kullanıcıya kalmış.

Hayır mesele kullanıp kullanmama değil,artık çoğu mönitörlerde bu sync teknolojisi var,freesync olan bir mönitörle freesync olan mönitör arasında zaten fiyat farkı aynı kriterlerde genelde olmuyor,neden amd kart için olanını alasınız ki?

Tüm bunların yanında bu teknolojinin sanırım tam olarak ne olduğunu bilmiyorsunuz,özellikle kullandığınız kart gibi güçlü kartlar için bu teknoloji çok etken,yine de kendiniz bilirsiniz.

freesync olanda yine gsync açma modu var evet fakat bu yine kullanıcıya kalmış.
Bütün oyunları 144 FPS sabit oynayabildiğim için Gsync kullanmaya ihtiyacım yok. Şuana kadar herhangi bir kırılma da görmedim.
Bütün oyunları 144 FPS sabit oynayabildiğim için Gsync kullanmaya ihtiyacım yok. Şuana kadar herhangi bir kırılma da görmedim.
Ayrıca yeni model freesync monitörler ile gsync kullanabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı