@111520 G3223Q modelinde HDMI 2.1 bulunmasına rağmen bant genişliği 24 Mb/s ile sınırlıymış. Normalde HDMI 2.1'in bant genişliği 48 Mb/s. Playstation 5 de sıkıştırmayı desteklemediğinden renk formatı 4:2:2 yerine 4:2:0 çalışıyor ama bunlar monitörün 4K 120 Hz performans vermesine engel değil sadece metin netliğini etkiliyor ancak oyun deneyiminine en ufak etkisi yok yani neden böyle oldu anlayamadım.
@111520 G3223Q modelinde HDMI 2.1 bulunmasına rağmen bant genişliği 24 Mb/s ile sınırlıymış. Normalde HDMI 2.1'in bant genişliği 48 Mb/s. Playstation 5 de sıkıştırmayı desteklemediğinden renk formatı 4:2:2 yerine 4:2:0 çalışıyor ama bunlar monitörün 4K 120 Hz performans vermesine engel değil sadece metin netliğini etkiliyor ancak oyun deneyiminine en ufak etkisi yok yani neden böyle oldu anlayamadım.
Onunki de sınırlı hocam. Dediğim gibi sınırlı olması oyuna etki eden bir şey değil. En fazla renk formatı 4:2:2 yerine 4.2:0'ye geçer ama sizdeki olayı anlamadım.
Onunki de sınırlı hocam. Dediğim gibi sınırlı olması oyuna etki eden bir şey değil. En fazla renk formatı 4:2:2 yerine 4.2:0'ye geçer ama sizdeki olayı anlamadım.
Ben oyunların desteklememesinden kaynaklandığını düşünüyorum çok baktım yabancı forumlara herkes aynı dertleri yazmış. Fakat Asus ile fifa oynarken 60Hz gene aynı olmasına rağmen kasmayı hissedebiliyordum bunda 60Hz olsa bile kasma yapmıyor ekranda.
İzlediğim videolarda o kablo monitörün usblerinin çalışması için gerekli. Onu bilgisayarının usbsine takman gerek. Tabi monitördeki usbleri kullanmak istiyorsan..
İzlediğim videolarda o kablo monitörün USB'lerinin çalışması için gerekli. Onu bilgisayarının USB'sine takman gerek. Tabii monitördeki USB'leri kullanmak istiyorsan.