8 88602 Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 3.334 Makaleler 6 Çözümler 7 24 Ocak 2023 #111 111520 dedi: Ben oyunların desteklememesinden kaynaklandığını düşünüyorum çok baktım yabancı forumlara herkes aynı dertleri yazmış. Fakat Asus ile fifa oynarken 60Hz gene aynı olmasına rağmen kasmayı hissedebiliyordum bunda 60Hz olsa bile kasma yapmıyor ekranda. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Monitörde bir problem olsa bazı oyunlarda da 120 Hz hızına çıkmazdı. Bir de şu yöntemi deneyelim: Monitör üzerinden FreeSync, PS5 üzerinden VRR (Variable Refresh Rate) açıp, öyle deneyin. 111520 dedi: Monitörde USB olsa keşke... Genişletmek için tıkla... Var hocam zaten.
111520 dedi: Ben oyunların desteklememesinden kaynaklandığını düşünüyorum çok baktım yabancı forumlara herkes aynı dertleri yazmış. Fakat Asus ile fifa oynarken 60Hz gene aynı olmasına rağmen kasmayı hissedebiliyordum bunda 60Hz olsa bile kasma yapmıyor ekranda. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Monitörde bir problem olsa bazı oyunlarda da 120 Hz hızına çıkmazdı. Bir de şu yöntemi deneyelim: Monitör üzerinden FreeSync, PS5 üzerinden VRR (Variable Refresh Rate) açıp, öyle deneyin. 111520 dedi: Monitörde USB olsa keşke... Genişletmek için tıkla... Var hocam zaten.
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 24 Ocak 2023 #112 88602 dedi: Olabilir hocam. Monitörde bir problem olsa bazı oyunlarda da 120 Hz hızına çıkmazdı. Bir de şu yöntemi deneyelim: Monitör üzerinden FreeSync, PS5 üzerinden VRR (Variable Refresh Rate) açıp, öyle deneyin. Var hocam zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi internetten baktım da gördüm nereye koymuşlar öyle ya.
88602 dedi: Olabilir hocam. Monitörde bir problem olsa bazı oyunlarda da 120 Hz hızına çıkmazdı. Bir de şu yöntemi deneyelim: Monitör üzerinden FreeSync, PS5 üzerinden VRR (Variable Refresh Rate) açıp, öyle deneyin. Var hocam zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi internetten baktım da gördüm nereye koymuşlar öyle ya.