2K 144 Hz Monitör Tavsiyesi

BlackVcard

Kilopat
Merhabalar, arkadaşım 2K monitörlü sistem toplamayı düşünüyor ve kendisi piyasada bulunan hemen hemen hikayeli ve hikayesiz her oyunu oynayan birisi. 2K 144Hz monitör tavsiyesi verebilir misiniz? Bir de bu monitörler hakkında düşünceleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlkinde HDR diyor ama parlaklık 350 olarak belirtilmiş, ilginç. HP zaten paneli LG'den alıyor çoğunlukla ama bu LG daha iyi anlamına gelmez elbette.

Bence monitör tutucu alabilirsiniz ayrıca o yüzden kendi ayağını pek önemsemeyin, görüntü kalitesi önceliğiniz olsun ama monitör tutucu bağlanabiliyor mu ona dikkat etmelisiniz.

Sondaki monitör gayet de güzel, Technopat Youtube'da incelemesini de yapmış fakat kullanıcı yorumundan ötürü çok eksik hissettiriyor ve uzun vadede ne olacağını bilemiyoruz, LG taraftarındayım fakat halen araştırıyorum. Sence LG ile farklılıkları nedir @Saint Lucia?

Sondaki monitör gayet de güzel, Technopat YouTube'da incelemesini de yapmış fakat kullanıcı yorumundan ötürü çok eksik hissettiriyor ve uzun vadede ne olacağını bilemiyoruz, LG taraftarındayım fakat halen araştırıyorum. Sence LG ile farklılıkları nedir @Saint Lucia?

LG görüntüleme cihazlarında önde bir firma. Dev bir marka. Kronik sorun olarak az duyduğumuz modellere sahip. Panel kalitesi zaten kendisine ait.
Fakat LG'de çalışan bir arkadaşımdan çok şikayet geldiğini duydum son zamanlarda. Renk kalibrasyonunda istenilen değerleri sunamıyorlarmış. Sarıya kaçık soluk renk şikayeti. Bunu canlı şahit olmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı