2K 144 Hz vs 4K 60Hz

capellma

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Benim şu an elimde 1080p 60Hz 24 inç bir monitör var. Xbox Series S veya Series X konsol almayı düşünüyorum. Series S alırsam 27 inç 144 Hz 2K monitör alacağım fakat Series X alırsam sizce hangisini almalıyım? 2K 144 veya 4K 60 arasından Series X alırsam ileride 4K TV de almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ben Xbox Series S ve 2 k monitor alsam isimi 3 sene görür mü 3 sene sonra PS5 veya X e gecerim şu an yeteri kadar oyun yok buyuk konsollar icin Series S ile TV de 1080 monitorde 2K yeterli olur mu benim icin PS4 performansi alsam yeterli olur benim icin s modelini cok arastirmadim ama ucuz etin yahnisi derler o acidan soruyorum.

Peki ben Xbox Series S ve 2 k monitor alsam isimi 3 sene görür mü 3 sene sonra PS5 veya X e gecerim şu an yeteri kadar oyun yok buyuk konsollar icin Series S ile TV de 1080 monitorde 2K yeterli olur mu benim icin PS4 performansi alsam yeterli olur benim icin s modelini cok arastirmadim ama ucuz etin yahnisi derler o acidan soruyorum.

Gayet görür hocam.

Aslinda merak ettigim ufacik bir cihaz gunumuzun oyunlarini aciyor deniliyor fakat atiyorum seneye GTA veya RDR tarzi 3 parti oyunlardan cikti diyelim bunlari ne derecede oynatacak tamam konsol kasma donma yapmaz ama goruntu kalitesi ne olcude olacak FPS 30 ve altinami inecek o yuzden bununla X arasinda kalıyorum çok da masraf etmek istemiyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı