IPS Panellerde kronik ışık sızması var, TN Panellerin renk yelpazesi kötü ama hepsi LED kullanıyor. Optix MPG27CQ | MSI Global çıktığı gibi alacağım VA Panel candır.
IPS Panellerde kronik ışık sızması var, TN Panellerin renk yelpazesi kötü ama hepsi LED kullanıyor. Optix MPG27CQ | MSI Global çıktığı gibi alacağım VA Panel candır.
Dell S2716DG alabilirsin. 2K 144Hz ve Nvidia G-SYNC özelliklerine sahiptir. Kendim aylardır kullanıyorum güzel bir kalibrasyon ile harika renkler alabiliyorsun.
Freesync o monitör G-Sync değil ama belki o modeli de çıkar, büyük ihtimal mart ortasına satışa çıkar fıyatı 2000 bandında olur en fazla çünkü G-Sync gibi ek maliyeti yok.
Dell S2716DG alabilirsin. 2K 144Hz ve Nvidia G-SYNC özelliklerine sahiptir. Kendim aylardır kullanıyorum güzel bir kalibrasyon ile harika renkler alabiliyorsun.
Çok değil ama keyifli de değil. Monitörü doğal çözünürlüğünde kullanmalısın. Yalnız 1080p ile 1440p arasında uçurum yok. O yüzden 1440p'de kullanıp oyun ayarlarını düşürerek de 1080p'de alacağın FPS değerlerini alabilirsin.