2K 144Hz G-SYNC LED/LCD Olmayan Monitör Önerisi

Fsynoix

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2018
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar duyduğuma göre LED/LCD olan 2K monitörlerde 1080p oynarsak bulanıklaşma oluyormuş, bunların dışında bir monitör biliyor musunuz?
 
LED ve LCD dışında monitör yok. Tüplü var ama onlarda da istediğiniz özellikler yok. Bulanıklaşma o kadar büyük olmuyor bu arada. Alabilirsiniz.
 
Dell S2716DG alabilirsin. 2K 144Hz ve Nvidia G-SYNC özelliklerine sahiptir. Kendim aylardır kullanıyorum güzel bir kalibrasyon ile harika renkler alabiliyorsun.
 
2K monitörü alıp 1080p kullanma sebebim GTX 1050Ti ekran kartım olması. 2K'da o kadar rahat oynayamam.


Ne zaman çıkıcak?
Freesync o monitör G-Sync değil ama belki o modeli de çıkar, büyük ihtimal mart ortasına satışa çıkar fıyatı 2000 bandında olur en fazla çünkü G-Sync gibi ek maliyeti yok.
 
Dell S2716DG alabilirsin. 2K 144Hz ve Nvidia G-SYNC özelliklerine sahiptir. Kendim aylardır kullanıyorum güzel bir kalibrasyon ile harika renkler alabiliyorsun.
Peki 1080p'de çok mu bulanık? Bir dener misin rica etsem oyunlarda falan.
 
Peki 1080p'de çok mu bulanık? Bir dener misin rica etsem oyunlarda falan.

Çok değil ama keyifli de değil. Monitörü doğal çözünürlüğünde kullanmalısın. Yalnız 1080p ile 1440p arasında uçurum yok. O yüzden 1440p'de kullanıp oyun ayarlarını düşürerek de 1080p'de alacağın FPS değerlerini alabilirsin.
 
15 oyun testinde (oyun adlarını bilmiyorum) 2K ortalama FPS değeri 30... 144Hz monitörü heralde televizyon yaparız...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…