2K monitörü alıp 1080p kullanma sebebim GTX 1050Ti ekran kartım olması. 2K'da o kadar rahat oynayamam.2K monitörü neden 1080P kullanacaksın?
Ne zaman çıkıcak?IPS Panellerde kronik ışık sızması var, TN Panellerin renk yelpazesi kötü ama hepsi LED kullanıyor. Optix MPG27CQ | MSI Global çıktığı gibi alacağım VA Panel candır.![]()
Freesync o monitör G-Sync değil ama belki o modeli de çıkar, büyük ihtimal mart ortasına satışa çıkar fıyatı 2000 bandında olur en fazla çünkü G-Sync gibi ek maliyeti yok.2K monitörü alıp 1080p kullanma sebebim GTX 1050Ti ekran kartım olması. 2K'da o kadar rahat oynayamam.
Ne zaman çıkıcak?
Peki 1080p'de çok mu bulanık? Bir dener misin rica etsem oyunlarda falan.Dell S2716DG alabilirsin. 2K 144Hz ve Nvidia G-SYNC özelliklerine sahiptir. Kendim aylardır kullanıyorum güzel bir kalibrasyon ile harika renkler alabiliyorsun.
Peki 1080p'de çok mu bulanık? Bir dener misin rica etsem oyunlarda falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.