Daha fazla  

2k 144Hz alırdım çünkü Cs Go oynuyorum 

Bakın 4K monitör 2K'da destekler. 4K alsın, sıkıntı olursa ayarlardan 2K yapar.2K 144HZ şimdi 1080Ti için yüksek olsa bile zamanla yeni çıkacak oyun grafikleri ekran kartını zorlayacağından daha uyumlu olacaktır. 4K'nın 60HZ şimdilik sorun olmasa bile ilerisi için handikap 3 yıl sonra 60HZ sıkıntı yaratabilir. Hertz değerleri günden güne artıyor 240HZ çıtasına ulaşıldı. 60HZ ne kadar çözünürlük yüksek olsa bile artık giriş seviye sistemlere hitap etmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyum 2K 144HZ G-Sync yönünde olacaktır.
Adam ucuz monitör arıyor sen 3000TL'lik monitör gösteriyorsun, anlamıyorum sizi.Benim önerim 2 k 144 fakat o monitörle değil. Benim önerim pg278qr. Hepsiburada dan 3000 tl ye bulabilirsiniz. Kdv indirimlerini yakalarsanız eğer.
Kardeşim adamın alacağı monitör zaten 2700tl . 2700 veren 3000 de verir herhalde.Adam ucuz monitör arıyor sen 3000TL'lik monitör gösteriyorsun, anlamıyorum sizi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.