2K 165 Hz 1ms HDR monitör tavsiyesi

• Konuyu başlatan EFO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.466

Fiyati beya artmis aslinda fiyatina gore ozelliklleri cok iyi olan bir monitordu. Kendim 6 bin bandina almistim. Kullanıyorum cok memnunum.
Pivot ozelligi de var.

En son Gaming gen TR de 6 bin bandindaydi fiyati ama bulamadim bitmis olabilir. Takip listenize alin kasım indirimlerinde belki bir miktar fiyati duserse alabilirsiniz. Bu arada yakin zamanda Technopat kanalinda incelemesi cikti inceleyebilirsiniz.
Bu monitörün fiyatı dün arttı malesef 31 kasımda 6300 tl di 1 kasım da 8750 tl ye çıktı 1 gece de fakir kaldık :( Ben de bunu alacaktım dün fiyatı arttı maaş bugün yattı

500tl daha koy şunu al almışken (240hz).
6.300tl'ye samsung 4k 144hz ips almıştım ben nisan ayında, şimdi uçmuş gitmiş fiyatlar.
Ben 6900xt ile 4k 144hz'i çok rahat kullanıyorum gereken fps'i alıyorum. Sen de 3080ti ile 2k'da 240fps'i alırsın gpu'larımız aynı sayılır. Bütçen 7.5 ise 144 değil 240hz alman çok daha mantıklı.

Bu monitörün fiyatı dün arttı malesef 31 kasımda 6300 tl di 1 kasım da 8750 tl ye çıktı 1 gece de fakir kaldık :( Ben de bunu alacaktım dün fiyatı arttı maaş bugün yattı
Ben de alacaktım ama fiyat arttı kaldım öyle. Bence bu fiyat artışı stoklardan dolayı oldu çünkü baktığımda vatanda stoklar bitmişti ve şu anki fiyatı diğer modellere göre fazla stok yenilenince düşücektir.

Ben de alacaktım ama fiyat arttı kaldım öyle. Bence bu fiyat artışı stoklardan dolayı oldu çünkü baktığımda vatanda stoklar bitmişti ve şu anki fiyatı diğer modellere göre fazla stok yenilenince düşücektir.
Benim bulunduğum şehirde hala 5 ilçede stok var yarın mağazaya gidip konuşacam bakalım sonucu yazarım

500TL daha koy şunu al almışken (240Hz).
6.300TL'ye Samsung 4K 144Hz IPS almıştım ben nisan ayında, şimdi uçmuş gitmiş fiyatlar.
Ben 6900XT ile 4K 144Hz'i çok rahat kullanıyorum gereken FPS'i alıyorum. Sen de 3080 Ti ile 2K'da 240FPS'i alırsın GPU'larımız aynı sayılır. Bütçen 7.5 ise 144 değil 240Hz alman çok daha mantıklı.

Fena değilmiş HDR falan var mı bunda acaba. Bir de panel kalitesi nasıldır.

Fena değilmiş HDR falan var mı bunda acaba. Bir de panel kalitesi nasıldır.
Hdr var ama ben kendi monitorumde de hdr kullanmıyorum, hdr1000 altı gerçek hdr değil ve görüntüye bir katkı sağlamıyor. Paneli VA, TN olmaması iyi. Parlaklık değeri güzel 450max 400tipik verilmiş. Seçeneklerin arasında en iyisi bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı