2K 180 Hz monitor önerisi

Fiyatlarını hak eden monitörler değil ikisi de. Kullanım amacınız nedir? Daha çok hikayeli oyun mu rekabetçi mi?
Daha çok hikayeli ama bazen rekabetçi de oynuyorum. Panel kalitesi ve ışık sızmasına çok önem veriyorum.

G65B çok bilmiyorum ama asusun bu modelini canlı gördüm renkleri pek memnun etmedi

Daha çok hikayeli ama bazen rekabetçi de oynuyorum. Panel kalitesi ve ışık sızmasına çok önem veriyorum.
G65B alın geçin. En mantıklı model sizin için.

Samsung eğitim indirinden faydalabiliyorsanız 11.200'e iniyor orada.

G65B alın geçin. En mantıklı model sizin için.

Samsung eğitim indirinden faydalabiliyorsanız 11.200'e iniyor orada.
Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum curved istemiyorum ama yinede birkaç incelemesine bakacağım bunun.

Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz değer mi fiyatına

Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum Curved istemiyorum ama yine de birkaç incelemesine bakacağım bunun.

Yanlış bilmiyorsam pek iyi sayılmaz Curved istemiyorsan bu bütçede alabileceğin en iyi ürün yukarıda attığım ASUS. Renklerini nasıl beğenmediniz anlayamadım. Acaba farklı bir model görmüş olabilir misiniz?

Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum curved istemiyorum ama yinede birkaç incelemesine bakacağım bunun.

Rakiplerine göre renk gamutu ve kontrast değeri geride.

Curved istemediğinize göre yukarıda atılan ASUS ve bu 2 model dışında pek alınabilir bir model kalmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı