ATK A9 Pro ve Plus alınır mı?

Ben araştırdığım kadarını yazdım devamını da size sordum siz de söylediniz ne güzel problem yok fakat gördüğüm kadarıyla A9 düz versiyonunu kullanmışsınız kendisi A9 serisinin kaplaması bulunmayan modelidir. Üst modellerde kaplama mevcuttur. Malzeme kalitesi olarak size kötü gelmişse ona bir şey diyemem doğrudur. QC departmanı ile ilgili bir bilgim yok yeri geldiğinde araştırırım umarım sorun da yaşamam departmanlarla işim olmaz.

Son olarak "2 3 bin lira benim için bir şey değil" demedim "aynı fiyata kötü ürün almışsın yediremiyorsun" lafına istinaden diyorum ki bu ürünler zaten 2 3 bin liralık ürünler yarın bozulur onu alırsın satar onu alırsın atar onu alırsın bir mouse ne kadar önemli de neyi yediremicem ben sadece bir mouse markasına direkt arızalı iması yapan arkadaşa cevap verdim siz diğer taraftan atladınız. Hayır kronik bir arızası yok dedim ve kendimce kağıt üzerinde kullanmış olduğumu da göz önüne alarak "bu fiyata en iyisi" yorumunda bulundum, bu kadar.

A9 Ultra modelini de deneme şansım oldu. Aşağıya sadece kendimin aldığı, uzun süre kullandığım ürünleri yazıyorum. Ben size ya da ürününüze ilk mesajımda zaten bir şey demedim. Nasıl kullanmadan diğer arkadaşa alınmaz diyemezsiniz dediğiniz gibi, sizin ürününüz olduğu için fiyatın en iyisi de diyemezsiniz. Benzer mantık. Yakın zamanda almış olsanız bile, zam öncesi A5 Ultra daha mantıklıydı. Fevri konuştuktan sonra gelen cevaplar sonucu olarak "kendi fikrimi söyledim, bu kadar" demek pek hoş olmuyor.

Sence neden daha iyi bir ürün? bir de senden dinleyelim.

Bu mesajın da amacının fikir almak ya da öğrenmek olmadığını ikimiz de biliyoruz. Rozet olayına da gereksiz fazla takılmışsınız.

Evet bu konuda kesinlikle size katılıyorum. Bir sürü reklam veriyorlar ama iade konusunda sorun yaşanıyor müşteri kazanmak için reklam veripte iade konusunda bunları yaparakta müşteri kaybetmesi üzücü mesala 1 ürün aldım iade durumunda sorun yaşadım daha almam Wraith'den.
Ben de aldığım 2 üründe de sorun yaşadım, iade almadılar. Onarım ile de 20 gün uğraştırdılar, yakında GANK gibi olacaklarına eminim, iletişim numaralarının olmamasına şaşırmıyorum.

A9 Ultra modelini de deneme şansım oldu. Aşağıya sadece kendimin aldığı, uzun süre kullandığım ürünleri yazıyorum. Ben size ya da ürününüze ilk mesajımda zaten bir şey demedim. Nasıl kullanmadan diğer arkadaşa alınmaz diyemezsiniz dediğiniz gibi, sizin ürününüz olduğu için fiyatın en iyisi de diyemezsiniz. Benzer mantık. Yakın zamanda almış olsanız bile, zam öncesi A5 Ultra daha mantıklıydı. Fevri konuştuktan sonra gelen cevaplar sonucu olarak "kendi fikrimi söyledim, bu kadar" demek pek hoş olmuyor.

Bu mesajın da amacının fikir almak ya da öğrenmek olmadığını ikimiz de biliyoruz. Rozet olayına da gereksiz fazla takılmışsınız.

"Alınmaz" demek ile "bu fiyata en iyisi" demek aynı şey değildir. Benzer mantık da değildir. Benzer bir noktası yoktur. "Alınmaz" demenin sebebi olmalıdır ve arkadaşın ortada bir sebebi yok. Yaptığı "ürünler kronik arızalı" imasının gerçekle hiçbir alakası yok.

Benimki ise bir yorum. "Bence bu fiyata en iyisi" diyebilirim neden diyemiyim? Herkese göre fiyat performans algısı farklıdır benim için birinci buydu ki bunu aldım hem A5 ultraya "sorunlu ürün ya almayın bak sonra gelip mağdur oluyorsunuz" demedim dimi :)

Fevri bir giriş yaptım çünkü ortada yalan yanlış bir karalama vardı ve bunu düzelttim. Sana ise gayet düzgün bir şekilde iki mouse'un özelliklerini karşılaştırdım ve senin fikrini sordum. Soru tabii ki "senin yanlışın var bak özellikler bunlar" şeklinde bir alt metin içeriyor içermiyor demedim zaten ama yine de sormuşum, varsa sizin neden A5 Ultra'nın neden daha iyi olduğuna dair düşünceniz söylersiniz biliriz.

Rozet olayına da çok az takıldım bence. "bu rozeti boşuna vermediler bize sen mi bileceksin ben mi" cümlesi sitcom dizi repliği olmalı sadece 😁😁 Ali Güngör özel teknoloji dehası ödülü falan da vardır muhtemelen arkadaşın çok ses etmeyelim biz yine 😁😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı