2K 24" vs 2K 27"

Zyetwy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 ti
i7 10750H 2.60 GHz
16 GB Ram
1 TB Hdd
256 GB Ssd
(Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop)
Selamlar, sistem toplamayı düşünüyorum. Yüksek ihtimalle 5070 Ti ya da 5070 tercih edeceğim. Bundan önceki sistemim laptop GTX 1650 Ti'dı ve ekran 15.6 inch 1080P'di. Yeni sistemde iyi bir 2K monitor tercih edeceğim. Ancak 24 inch mi 27 inch mi alsam karar veremedim çünkü 15.6 inch bile yeterli geliyordu alıştığım için. İkisi arasındaki PPI yoğunluğundan dolayı çok fark oluşur mu kalitede? Teşekkürler. (Şu anki laptopun monitorü 141 ppi)

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla 2K da 27" en minimum ve oyuncular için en ideali diye biliyorum. Bunun teknik kısımlarına tam hakim değilim ama forumlarda birçok oyuncu 2K da en düşük 27" tavsiye ediyor.

Bildiğim kadarıyla 2K da 27" en minimum ve oyuncular için en ideali diye biliyorum. Bunun teknik kısımlarına tam hakim değilim ama forumlarda birçok oyuncu 2K da en düşük 27" tavsiye ediyor.
Neden 24 inchte daha iyi gözükmez mi ekran?

24"de de 27"de de pikselleri saymazsınız merak etmeyin. Hangisi seçeceğiniz konusunda da gidip bir mağazadan karşısına geçerek karar verseniz daha iyi bence.
Laptoptan geçeceğim için 27 çok büyük olur diye düşünüyorum.

Peki ppi yoğunluğu muhabbetini açıklayabilir misiniz? Uzaklaşınca daha mı net oluyor görüntü? Bir de 2kda görüntü daha kaliteli ama 1080pde de piksel saymayacak kadar uzak bakarsanız görüntü kalitesi yine aynı mı oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı