2K 240 Hz HDMI to DP kablo önerisi

Diğer türlü HDMI girişinden 2k da en fazla 144 hz alabiliyorum.
Buldum düzgün bir şey.

Buldum düzgün bir şey.
DP to HDMI imiş bu.

Buldum düzgün bir şey.
Soru cevap da 1080p de 60Hz desteklediğini söylemiş satıcı. Bunlarla 2K da 240 Hz alması biraz zor gibi. Evet hatta 2K da 30 Hz destekliyormuş.

Merhaba Herkese iyi günler,

2k 240 Hz alabileceğim HDMI to DP kablo önerebilir misiniz ?
HDMI 2.1 to DP 1.4 aktif kablo almalısınız.

HDMI 2.1 to DP 1.4 active cable ya da adapter şeklinde aratın internette, alternatifleri vardır.

DP girişi yok DP1.4 destekleyen Type-C girişi var.
Doğru. Sitesinde parantez içinde yazdığını kaçırmışım. Stoktaki mağazalardan bakıp bulunduğu yerdeki mağazalardan birinde varsa bunu alabilir:

2K 240, 4K 120 destekliyor.

Mağazada yoksa yurtdışından bu:

Doğru. Sitesinde parantez içinde yazdığını kaçırmışım. Stoktaki mağazalardan bakıp bulunduğu yerdeki mağazalardan birinde varsa bunu alabilir:

2K 240, 4K 120 destekliyor.

Mağazada yoksa yurtdışından bu:

Bu ürünün eski stokları 4000 serisi ekran kartlarıyla uyumlu değil. Ben de almıştım, firma ile görüşüp iade ettim. Uyumluları getireceklerini söylemişti yetkili, firma ile konuşmadan alınmamasında fayda var. Aşağıdaki linkte de belirtmişler.

Arkadaş type-c display port kablosu almış, benim de yazdığım diğer bir konuda belirtmiş. Fakat bilgisayarı her kapatıp açtığında kabloyu çıkartıp takması gerekiyormuş, o nedenle HDMI üzerinden bağlamak istiyor anladığım kadarıyla. Diğer konuda yazdığı bilgisayarının Type-C portu 5Gbps bir DP Alt Mode'lu port, o neden oluyor olabilir problemine.

Sizin yolladığınız uni dışında ugreen ve maxanor'ın da benzer ürünleri satılıyor amazonda'da. Ben ugreen almıştım, en az olumsuz yorum ondaydı. 4k 60HZ'i 10-bit RGB olarak alıyorum şu an. Fakat arkadaşın problemine çözüm olabilir mi bilmiyorum?

HDMI 2.1 to DP 1.4 aktif dönüştürücü alırsa 240Hz alabilir belki. Belki dememin nedeni de; örneğin aşağıdaki ürünün yorumlarında uyumlu olduğuna dair de uyumsuz olduğuna dair de yorumlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı