Dexter_ Morgan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam ViewSonic yerine atılan alienware daha iyi hemde daha ucuzViewSonic alacak hocam tavsiyeniz için teşekkürler.
Hocam ViewSonic yerine atılan alienware daha iyi hemde daha ucuzViewSonic alacak hocam tavsiyeniz için teşekkürler.
Hocam arkadaşın bütçesi var zaten bunu almasına gerek yok.Hocam belki fiyatı iyi gelir düşünürsünüz diye bunu atabilirim.![]()
ViewSonic VX2780-2K 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2780-2K 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2780-2K 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatı aşırı iyi atması gayet normal 16k farkla 240hz alması onun terciği fikrini değiştirebilirHocam arkadaşın bütçesi var zaten bunu almasına gerek yok.
Ve 170hz yani 240hz değil.
Dostum sadece arkadaşın bütçesini ve bunu almasına gerek yok dedim yani yukarıda atılan alienware’i alabilen adam bunu tercih etmemeli diyorumFiyatı aşırı iyi atması gayet normal 16k farkla 240hz alması onun terciği fikrini değiştirebilir
Dostum sadece arkadaşın bütçesini ve bunu almasına gerek yok dedim yani yukarıda atılan Alienware'i alabilen adam bunu tercih etmemeli diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.