Bir kaç tane Koorui filtresi seçili site atabilir misin?KTC yok ama Koorui birkaç sitede gördüm.
ASUS TUF Gaming VG27AQL5A 27" 2560 x 1440px IPS 210Hz 0.3 ms [GTG] Monitor - niskie ceny i opinie w Media Expert Bütçenizi geçmiyorsa bu alınabilir.Hocam Türkiye'de yaşamıyorum o nedenle rampage alırsam garanti konusunda sıkıntı yaşarım atmış olduğum gibi daha evrensel markalar tercihim olacak. AOC modelini önerir misiniz ?
Bir kaç tane Koorui filtresi seçili site atabilir misin?
@bluerr Güzel birşey var mı? Bütçesi 1000 birim.
Amazon ve Allegro sitelerinde var hocam buyrun
Ben attıklarım arasında en çok AOC'un modeline ısınmıştım hocam onunla da arasında yaklaşık 3500-4000 TL var ama indirime girerse diye sepete ekledim. Ayrıyeten neden kimse AOC'nin modelini önermemiş çözemedim fiyatına göre özellikleri iyi gibi duruyor.ASUS TUF Gaming VG27AQL5A 27" 2560 x 1440px IPS 210Hz 0.3 ms [GTG] Monitor - niskie ceny i opinie w Media Expert Bütçenizi geçmiyorsa bu alınabilir.
Rehber: Asus TUF VG27AQL5A alınır mı?
Bulanıklık için yapacak bir şey yok videonun çözünürlüğünü yükseltmek için giriş falan yapmamı istediği için uğraşmak istemedim. Zaten anlaşılacak kadar net. Renk gamutu %94 DCI-P3 coverage ve %135srgb volume renk gamutuna sahip. Renk gamutu oldukça tatmin edici. Kontrast oranı ve parlaklık...www.technopat.net
Aha bak bu güzel.Ben attıklarım arasında en çok AOC'un modeline ısınmıştım hocam onunla da arasında yaklaşık 3500-4000 TL var ama indirime girerse diye sepete ekledim. Ayrıyeten neden kimse AOC'nin modelini önermemiş çözemedim fiyatına göre özellikleri iyi gibi duruyor.
4K çözünürlük zorlamaz mı hocam bilgisayarı çünkü aşağıda detaylarını bıraktığım laptopumu display port üzerinden bağlayıp kullanacağım.Aha bak bu güzel.
Bütçeniz biraz daha artabilirse Mini-LED falan var:
@bluerr Bakabilir misiniz?KOORUI Gaming Monitor 27 cali, ekran PC QHD(2560 * 1440), 240Hz, VA Mini LED, 1ms, Adaptive Sync, 2xHDMI 2.0 & DPort 1.4, HDR 1000, DCI-P3 95%, VESA 75 * 75mm, Eye Care, Regulowana wysokość : Amazon.pl: Elektronika
KOORUI Gaming Monitor 27 cali, ekran PC QHD(2560 * 1440), 240Hz, VA Mini LED, 1ms, Adaptive Sync, 2xHDMI 2.0 & DPort 1.4, HDR 1000, DCI-P3 95%, VESA 75 * 75mm, Eye Care, Regulowana wysokość : Amazon.pl: Elektronikaamzn.eu
4K öylesine attım. KTC'de varmış bu arada. Mini-LED satıyorlar yine.4K çözünürlük zorlamaz mı hocam bilgisayarı çünkü aşağıda detaylarını bıraktığım laptopumu display port üzerinden bağlayıp kullanacağım.
Açıkçası foruma girene kadar bu markaları daha önce duymamıştım. Sahiden bu kadar iyiler mi?4K öylesine attım. KTC'de varmış bu arada. Mini-LED satıyorlar yine.
4K öylesine attım. KTC'de varmış bu arada. Mini-LED satıyorlar yine.
Eskidi bu. KTC ve Koorui'nin Mini-LED'i yeni nesil.Açıkçası foruma girene kadar bu markaları daha önce duymamıştım. Sahiden bu kadar iyiler mi?
Aoc Gaming Q27G3Xmn Q27G3XMN/BK Monitor, Czarny, 27 Cali : Amazon.pl: Elektronika
Aoc Gaming Q27G3Xmn Q27G3XMN/BK Monitor, Czarny, 27 Cali : Amazon.pl: Elektronikawww.amazon.pl
Daha uyguna AOC'un mini led'i var mesela yine buna denk geldim