2K 240 Hz IPS monitör önerisi

Bütçe
12000 TL
Hocam Türkiye'de yaşamıyorum o nedenle rampage alırsam garanti konusunda sıkıntı yaşarım atmış olduğum gibi daha evrensel markalar tercihim olacak. AOC modelini önerir misiniz ?
ASUS TUF Gaming VG27AQL5A 27" 2560 x 1440px IPS 210Hz 0.3 ms [GTG] Monitor - niskie ceny i opinie w Media Expert Bütçenizi geçmiyorsa bu alınabilir.

ASUS TUF Gaming VG27AQL5A 27" 2560 x 1440px IPS 210Hz 0.3 ms [GTG] Monitor - niskie ceny i opinie w Media Expert Bütçenizi geçmiyorsa bu alınabilir.
Ben attıklarım arasında en çok AOC'un modeline ısınmıştım hocam onunla da arasında yaklaşık 3500-4000 TL var ama indirime girerse diye sepete ekledim. Ayrıyeten neden kimse AOC'nin modelini önermemiş çözemedim fiyatına göre özellikleri iyi gibi duruyor.

Ben attıklarım arasında en çok AOC'un modeline ısınmıştım hocam onunla da arasında yaklaşık 3500-4000 TL var ama indirime girerse diye sepete ekledim. Ayrıyeten neden kimse AOC'nin modelini önermemiş çözemedim fiyatına göre özellikleri iyi gibi duruyor.
Aha bak bu güzel.
Bütçeniz biraz daha artabilirse Mini-LED falan var:
@bluerr Bakabilir misiniz?

Aha bak bu güzel.
Bütçeniz biraz daha artabilirse Mini-LED falan var:
@bluerr Bakabilir misiniz?
4K çözünürlük zorlamaz mı hocam bilgisayarı çünkü aşağıda detaylarını bıraktığım laptopumu display port üzerinden bağlayıp kullanacağım.

4K çözünürlük zorlamaz mı hocam bilgisayarı çünkü aşağıda detaylarını bıraktığım laptopumu display port üzerinden bağlayıp kullanacağım.

4K öylesine attım. KTC'de varmış bu arada. Mini-LED satıyorlar yine.

Açıkçası foruma girene kadar bu markaları daha önce duymamıştım. Sahiden bu kadar iyiler mi?

Daha uyguna AOC'un mini led'i var mesela yine buna denk geldim

Son düzenleme:
Açıkçası foruma girene kadar bu markaları daha önce duymamıştım. Sahiden bu kadar iyiler mi?

Daha uyguna AOC'un mini led'i var mesela yine buna denk geldim
Eskidi bu. KTC ve Koorui'nin Mini-LED'i yeni nesil.
Koorui, panel üreticisi HKC'nin alt markası. HKC, MSI, Asus gibi markalara monitör paneli üretiyor. Adamlar micro RGB monitör yaparak yeni bir çağ başlattı. Koorui Amazon'da dünya genelinde en popüler 3. monitör markası. Bilindik bir marka aslında.
KTC ise çok büyük bir üretici. Samsung'a bile panel üretiyorlar. Türkiye'de bu markadan ürün alıp üzerine kendi logolarını basan markalar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı