2K 240 Hz monitör var mı piyasada?

Memcozturk

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Samsung Curved 240 Hz dışında şu an piyasada olan alınabilir 2K 240 Hz monitör var mı? 3060 Ti sistem satın aldım eğer bulamazsam 24.5 inç 280 Hz monitör satın alacağım eğer varsa 27 inç 2K 240 Hz daha iyi bir tercih olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Samsung Curved 240 Hz dışında şu an piyasada olan alınabilir 2K 240 Hz monitör var mı? 3060 Ti sistem satın aldım eğer bulamazsam 24.5 inç 280 Hz monitör satın alacağım eğer varsa 27 inç 2K 240 Hz daha iyi bir tercih olur.

Var ama TN ekran ve ucuz.

Hocam 280 HZ alacaktınız fikriniz mi değişti :D .

Gigabyte 27" AORUS FI27Q-X var, yeni çıktı. 2K, 240 Hz, IPS. Henüz satışa sunulmadı hiçbir yerde. Fiyat 6k'dan aşağı olmaz diye tahmin ediyorum Türkiye'de.

Odyssey G7 neden düşünmüyorsunuz hocam? Bir süredir kullanıyorum, çok çok başka bir tecrübe bu monitör.

2021 yılındayız, TN panel kesinlikle kesinlikle tercih etmeyin bu arada. Bedavaya verseler almayın.

@Eryd Acaba ne zaman satışa sunulur o monitör şu an için maksimum 4500 TL'ye kadar bakıyorum ama hoşuma giderse zorlarım. G7 fazla kavisli değil mi sence hocam? VA panel bir de çok şikayet okumuştum o monitör hakkında o yüzden düşünmedim açıkçası. Bir yerde bulup deneyimlemek gerek

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı