2K 240Hz vs. 1080p 360Hz Monitör

Valorant da main yüce yan hesap dia 3.
Hocam o kadar ciddiyseniz 360hz alın o zaman :d Ama 360hz'de fark o kadar hissedilir olur mu bilemiyorum. Ben zannediyorum eğlencesine giren bronz gümüşsündür diye...

Hocam o kadar ciddiyseniz 360Hz alın o zaman :d ama 360Hz'de fark o kadar hissedilir olur mu bilemiyorum. Ben zannediyorum eğlencesine giren bronz gümüşsündür diye...

Şu anki monitör 200Hz ama IPS değil. İdare ediyor ama birkaç çizik var monitörde. Ondan değişmesi lazım. Ama dediğim gibi ben hikayeli oyunu Online'den daha çok severim ama güzel oldu mu. Mesela Mafia serisi.

Şu anki monitör 200Hz ama IPS değil. İdare ediyor ama birkaç çizik var monitörde. Ondan değişmesi lazım. Ama dediğim gibi ben hikayeli oyunu Online'den daha çok severim ama güzel oldu mu? Mesela Mafia serisi.

Hocam 4070'li veya daha üstü bir PC alacaksanız her türlü 2K alın bence rekabetçi oyunlar içinde gayet yeterli 240Hz.

Şu anki monitör 200Hz ama IPS değil. İdare ediyor ama birkaç çizik var monitörde. Ondan değişmesi lazım. Ama dediğim gibi ben hikayeli oyunu Online'den daha çok severim ama güzel oldu mu? Mesela Mafia serisi.
Hocam gerçi şöyle durumda var. Siz 200hz ile bile yücelik dia falan olmuşsunuz. O zaman 360hz'e ne gerek var? Birde daha da devam edecek misiniz? Yani yakın zamanda bırakırsınız belki, e-spor hayalinizde yoktur diye tahmin ediyorum. Birde 360hz yine dediğim gibi siz o farkı hissedebilir misiniz, kesinlikle daha iyi adam aldırttırır mı bilemiyorum. E-sporcular bile sanırsam 360hz anca kullanıyor

Hocam gerçi şöyle durumda var. Siz 200Hz ile bile yücelik dia falan olmuşsunuz. O zaman 360Hz'e ne gerek var? Bir de daha da devam edecek misiniz? Yani yakın zamanda bırakırsınız belki, e-spor hayalinizde yoktur diye tahmin ediyorum. Bir de 360Hz yine dediğim gibi siz o farkı hissedebilir misiniz, kesinlikle daha iyi adam aldırttırır mı bilemiyorum. E-sporcular bile sanırsam 360Hz anca kullanıyor.

İnternet kafede denemiştim aşırı fark var. Ama tabii 1080 ile 2K arasında da fark vardır. Daha denemediğim için bilmiyorum.

İnternet kafede denemiştim aşırı fark var. Ama tabii 1080 ile 2K arasında da fark vardır. Daha denemediğim için bilmiyorum.
Yani hissediliyorsa bir şekilde, alınırmış o zaman. E-spor'u çok iyi bilmiyorum. Ama dediğim gibi e-sporcu olma ihtimaliniz düşükmüş yazdığınıza göre, ama hikayeli oyunlar hemen altınızda. 240hz 2K monitörü alın bana göre

Hocam akıcılık olarak fark var ama ghosting testinde falan çok fark ettirmiyor ben olsam yine 2K alırdım ha dersenizki ben çok akıcı bir deneyim istiyorum o zaman 360 Hz güzel olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı