2k 27 inç IPS panel monitör önerisi

qokhandd

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Herkese iyi akşamlar diliyorum. 4070S ve 7500f'li sistem dizdim, sanırım sıra monitöre geldi. Halihazırda AOC Gaming 24G2SP monitörü kullanıyorum. Çoğu oyunda en yüksek ayarlarda 165 hz göremiyorum. 4070S için de 2k ekran kartı diyorlar, dedim 2k monitör alayım neden olmasın? Bir kaç youtube videosu izledim, 1080p ile 1440p arasında %20-30 fps oynuyor. Ben de 2k monitör almaya karar verdim. Önerileriniz neler? Şimdiden ilginiz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Doğru bir karara varmış mıyım onu da belirtebilirsiniz 😆

Bütçeyi belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. 10000 TL civarlarında. Çok aşamam ama bir tık zorlayabilirim.

Hocam merhaba, imzamda yer alan monitörümü öneririm. Gerek dış malzeme kalitesi gerekse panel kalitesi olarak çok hoşuma gidiyor. Bütçenizi hafif aşıyor ancak emin olun 10.000TL altı alınacak panellerden çokça kalite farkı olacaktır, elbette bütçeniz dahilinde tercihinize bırakıyorum. Şimdiden alacağınız monitörünüz için hayırlı olsun dileklerimi iletmek isterim.

Linkini bırakıyorum; LG ULTRAGEAR 27

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, düşüneceğim. Yine de sormak istiyorum, 240 Hz benim sistemim için bir tık overkill olmaz mı?

Attığınız linkte 165 Hz seçeneği de mevcutmuş, görmedim 😁

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, düşüneceğim. Yine de sormak istiyorum, 240 Hz benim sistemim için bir tık overkill olmaz mı?

Attığınız linkte 165 Hz seçeneği de mevcutmuş, görmedim 😁
Rica ederim hocam ne demek. Evet 165Hz seçeneği ve 9.500TL gibi bir seçenekte mevcut lakin monitörünüzü yalnızca bu sisteminize göre değerlendirmeyin derim. Yarın öbür gün bi ekran kartı değiştirirsiniz bu seferde keşke 240Hz olanı alsaydım dersiniz 😄 Mesela ben RX 7900 GRE veya RTX 4070 SUPER bakıyordum gittim monitörümü aldım, sonradan bütçemi arttırınca RTX 4080 SUPER aldım bu sefer keşke 4K monitör alsaydım diyorum 😄 Ama 2K gayet yeterli bence hem ileri dönük kart bir miktar eskise dahi 2K yüksek FPS her türlü iş yapıyor diye düşünüyorum. Kısacası iki üründe size gelir, canınız nasıl isterse hocam 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı