Merhaba, 3060 Ti ekran kartımdan 4070'e yükseltme yapıyorum. İşlemcim 5600X, elimde 1080p MSI G271 monitör var fakat 4070 ve 5600X 1080P'de darboğaz yapıyor gibi gözüküyor bu sebeple 2K monitör almaya karar verdim. North Bayou F160 ikili monitör tutucum var şu anki monitörümü ikinci monitör olarak kullanmaya devam etmek istiyorum.
Fiyatlara biraz Akakçe üzerinden baktım fakat daha birkaç ay önce neredeyse tüm modeller 2-3K daha ucuzmuş ve sanki şu an fiyatını hak eden model kalmamış gibi geliyor bana. Bütçe olarak 11-12K'ya kadar çıkabilirim fakat 6-7k ile arasında dağlar kadar fark yok ise tabii ki uygun olan tercihim olur. Yani kısaca fiyatı 12K da olsa fiyat performans bir model almak niyetindeyim.
Şimdiden teşekkürler.
Fiyatlara biraz Akakçe üzerinden baktım fakat daha birkaç ay önce neredeyse tüm modeller 2-3K daha ucuzmuş ve sanki şu an fiyatını hak eden model kalmamış gibi geliyor bana. Bütçe olarak 11-12K'ya kadar çıkabilirim fakat 6-7k ile arasında dağlar kadar fark yok ise tabii ki uygun olan tercihim olur. Yani kısaca fiyatı 12K da olsa fiyat performans bir model almak niyetindeyim.
Şimdiden teşekkürler.