2K 27" monitör tavsiyesi

Tekrardan Merhaba, sorularınıza olabildiğince cevap vermeye çalıştım.

1. ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" Monitör Hakkında Görüşüm:

Bu monitör, 2K (2560x1440) çözünürlük, 170 Hz yenileme hızı ve 1 ms (MPRT) tepki süresi sunan bir IPS panele sahiptir. AMD FreeSync™ Premium desteği ile ekran yırtılmalarını ve takılmaları minimize eder. Ayrıca, HDR10 desteği ve geniş renk gamı ile canlı ve net renkler sağlar. Ergonomik tasarımı sayesinde yükseklik ayarı, eğme, döndürme ve pivot özellikleriyle kullanım kolaylığı sunar.

Mevcut sisteminizdeki RTX 2060 ekran kartı, 2K çözünürlükte bu monitörle uyumlu çalışacaktır. Ancak, yüksek yenileme hızlarından tam anlamıyla faydalanmak için oyunlarda grafik ayarlarını optimize etmeniz veya gelecekte ekran kartınızı yükseltmeyi düşünmeniz gerekebilir.

LG 27" 27GR83Q-B Modeli ile 240 Hz'e Yükseltmek Mantıklı mı?

LG 27GR83Q-B modeli, 2K çözünürlük ve 240 Hz yenileme hızı sunan üst düzey bir monitördür. Ancak, RTX 2060 ekran kartı, 2K çözünürlükte 240 FPS değerlerine ulaşmakta zorlanabilir. Bu nedenle, bu monitörün sunduğu yüksek yenileme hızından tam anlamıyla faydalanmak için daha güçlü bir ekran kartına ihtiyaç duyabilirsiniz.

Özet:

Eğer yakın zamanda ekran kartınızı yükseltmeyi planlamıyorsanız, ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" monitör, mevcut sisteminizle daha uyumlu bir seçenek olacaktır. Ancak, gelecekte daha yüksek performanslı bir ekran kartına geçiş yapmayı düşünüyorsanız, LG 27GR83Q-B gibi 240 Hz yenileme hızına sahip bir monitör, uzun vadede daha mantıklı bir yatırım olabilir.

Yardımcı olabilirsen ne mutlu bana iyi forumlar iyi günler.
LG güzel model hocam ancak kaliteli satıcıda bulunmuyor ne yazık ki onun için elemek zorunda kalıyorum.

MSI G274QPX 27" ve ASUS Rog Strix Xg27acs 27'' arasında kaldım sizce hangisini almak daha mantıklı?​

Kontrast olarak en iyileri asus ve msi. Renk gamutu olarak asus ve msi birbirine yakın digerleri daha düşük onlara kıyasla. Kalite msi kalitesi diyecek pek bir sey yok
Teşekkür ederim hocam.

MSI G274QPX 27" ve ASUS Rog Strix Xg27acs 27'' arasında kaldım sizce hangisini almak daha mantıklı olur aradaki 4k fiyata değer mi sizce?​

LG güzel model hocam ancak kaliteli satıcıda bulunmuyor ne yazık ki onun için elemek zorunda kalıyorum.

MSI G274QPX 27" ve ASUS Rog Strix Xg27acs 27'' arasında kaldım sizce hangisini almak daha mantıklı?​

Teşekkür ederim hocam.

MSI G274QPX 27" ve ASUS Rog Strix Xg27acs 27'' arasında kaldım sizce hangisini almak daha mantıklı olur aradaki 4k fiyata değer mi sizce?​

Xg27acs gereksiz pahalı diye düşünüyorum. Neredeyse aynı özelliklerdeki philips evnia 27m2n5500, aoc q27g4x gibi monitörler 9k'ya satılıyor.
Renk gamutu olsun, kontrast orani olsun, response time olsun kesinlikle 3k fazla vermeye degecegini düşünüyorum.

Eğer yüksek yenileme hızı ve akıcı oyun deneyimi sizin için öncelikliyse ve bütçenizi aşmak istemiyorsanız, MSI G274QPX 27" monitör uygun bir seçenek olabilir. Ancak, daha geniş renk gamı, ek bağlantı seçenekleri ve ASUS'un sunduğu ek özellikler sizin için önemliyse, ASUS ROG Strix XG27ACS 27" monitörüne yatırım yapmayı düşünebilirsiniz.

Xg27acs gereksiz pahalı diye düşünüyorum. Neredeyse aynı özelliklerdeki philips evnia 27m2n5500, aoc q27g4x gibi monitörler 9k'ya satılıyor.
Renk gamutu olsun, kontrast orani olsun, response time olsun kesinlikle 3k fazla vermeye degecegini düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle MSI alacağım peki bu monitörü şimdi almak mantıklı olur mu Ekran kartım malum 2060 FPS oyunlarında çok sorun yaşatır mı bana acaba?

%95 DCI-P3 MSI da bulunuyor, %97 DCI-P3 Asus modelde bulunuyor aradaki fark çok fazla olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı