2K 27" ve üzeri oyuncu monitörü tavsiyesi

Bütçe
4000

HACKERY

Megapat
Daha fazla  
Dostlar merhaba,
Aşağıda belirttiğim gibi monitör önerilerinizi alabilir miyim?
Kronik sorunu olmayan alınca beni uzun yıllar götürecek bir şey olsun istiyorum.
Teşekkürler.

Aranan özellikler;
  • 2K çözünürlük.
  • 27"ekran boyutu ve üzeri.
  • En az 144Hz tazeleme hızı.
  • VA ya da IPS panel olması.
  • Bütçe 4000₺ (bütçeyi aşan monitörler de önerebilirsiniz indirim beklerim zamanım var.)

Sistemim;
  • i5 9600K.
  • MSI RTX 2060 Ventus.
  • MSI Z390 Gaming Plus.
  • 2x8 16 GB RAM.

2K değil fakat işini göreceğini düşünüyorum. Alırken çok araştırdım efsane bir monitör ve IPS panel. VA'dan uzak durmanızı tavsiye ederim.
Hepsiburada bağlantısı

VA panel 2K 144Hz kullanıyorum G-SYNC, önermiyorlar fakat hiç sorun yaşamadım açıkçası 2K ve 4K 144Hz üzeri IPS bulmak birazcık zor ve pahali oluyor ne yazikki. Not monitörüm hpxq 27 2K 144Hz 1ms 1 yil once 2K ya almıştım şu an pek bir bilgim yok.

VA panel 2K 144Hz kullanıyorum G-SYNC, önermiyorlar fakat hiç sorun yaşamadım açıkçası 2K ve 4K 144Hz üzeri IPS bulmak birazcık zor ve pahali oluyor ne yazikki. Not monitörüm hpxq 27 2K 144Hz 1ms 1 yil once 2K ya almıştım şu an pek bir bilgim yok.
VA panelde olan patlamalar korkutuyor ya beni ileride sorun yaşatır diye. Her zaman IPS kullandım bu monitörümü alırken de orada VA panellere bakmıştım. İşinizi görüyorsa tabi güzel ve evet 144Hz üzeri IPS monitörler bilgisayar parasına yakın masraf ettiriyor.

İlk tercihim bu fakat Biraz beklersem indirime girecek gibi. teşekkürler.
2K değil fakat işini göreceğini düşünüyorum. Alırken çok araştırdım efsane bir monitör ve IPS panel. VA'dan uzak durmanızı tavsiye ederim.
Hepsiburada bağlantısı

Edit: Bendeki buymuş Hepsiburada bağlantısı

Bu paraları vermişken 2K olsun istiyorum. Teşekkür ederim.
Peki VA mı IPS mi?

Sizce bu ürünün fiyatı düşer mi? Yoksa bu fiyattan alınır mı?

Son düzenleme:
İlk tercihim bu fakat Biraz beklersem indirime girecek gibi. teşekkürler.

Bu paraları vermişken 2K olsun istiyorum. Teşekkür ederim.
Peki VA mı IPS mi?

Sizce bu ürünün fiyatı düşer mi? Yoksa bu fiyattan alınır mı?
Düşeceğini sanmıyorum ben 1920x1080 olanını 3.6k gibi bir fiyattan aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı