2K 32 inç vs 27 inç monitör

Renk açısından attığım Dell monitörmü daha iyidir yoksa sizin attığınız mı? Nano IPS ve Fast IPS farkını tam bilmiyorum.

Çok fark var özellikle renk konusunda.
Bütçenizdeki en iyi renklere sahip olan QHD 144Hz monitör bu.

LG ile aynı paneli kullanıyor gibi yorumlar görmüştüm bazı konularda, attığım LG Ultra Gear mı daha iyi yoksa bu mu? 70TL fark var aralarında.

Aynı paneli kullanınca bitmiyor ki daha bir sürü şey var.
Dell daha iyi.
@88602 @Saint Lucia.

LG ile aynı paneli kullanıyor gibi yorumlar görmüştüm bazı konularda, attığım LG Ultra Gear mı daha iyi yoksa bu mu? 70TL fark var aralarında.

Bir de 27 inç versiyonu nano IPS iken sizin attığınız Fast IPS yanlış anlamadıysam renkler nano IPS de daha iyi.

Bu ikisinden birini alacağım sanırım, hangisi daha iyi sizce?

Renk doğruluğu ve çizim ağırlıklı kullanılacaksa Dell sanırım daha iyi gibi. İşin içinde hatrı sayılır şekilde oyunda varsa. Rog strix alın bence.

Renk doğruluğu ve çizim ağırlıklı kullanılacaksa Dell sanırım daha iyi gibi. İşin içinde hatrı sayılır şekilde oyunda varsa. ROG STRIX alın bence.

Çizimden çok ileride yazılım için kullanacağım sınavdan sonra, pivot özelliği olması yeterli diye düşünüyorum.

Çizimden çok ileride yazılım için kullanacağım sınavdan sonra, pivot özelliği olması yeterli diye düşünüyorum.
Rog Strixi alın.

(Sanırım ileride kodları satır satır daha rahat görmek için pivot özellik istiyorsunuz.)

Hemen karar vermeyin etiketlediğim hocalarımı bekleyin.

1 ay içinde alacağım zaten şu an şak diye almayacağım fakat şimdiden monitörü kararlaştırmam gerek diye düşünüyorum çünkü en zahmetli iş monitör seçimi olacak gibi. Şu an ikisi arasında gidip geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…