J John_cena312 Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 129 30 Mayıs 2019 #11 Silinen üye dedi: MSI MAG/MPG27CQ ikisinden birini alabilirsiniz. Bu iki monitörün de G-SYNC uyumluluğu var. Genişletmek için tıkla... MPG27CQ biraz pahalıymış ama çok güzel şimdi kararsız kaldım NESTER34 dedi: G-sync olmasina gerek yok Freesync var Nvidia ekran kartlarinda G-sync ile ayni gorevi goruyor. Genişletmek için tıkla... Ben nvidia ekran kartı ile kullanacağım. TN panel kullandınız mı çok fark yoksa ben xg248q alacağım.
Silinen üye dedi: MSI MAG/MPG27CQ ikisinden birini alabilirsiniz. Bu iki monitörün de G-SYNC uyumluluğu var. Genişletmek için tıkla... MPG27CQ biraz pahalıymış ama çok güzel şimdi kararsız kaldım NESTER34 dedi: G-sync olmasina gerek yok Freesync var Nvidia ekran kartlarinda G-sync ile ayni gorevi goruyor. Genişletmek için tıkla... Ben nvidia ekran kartı ile kullanacağım. TN panel kullandınız mı çok fark yoksa ben xg248q alacağım.
glocia Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 497 30 Mayıs 2019 #12 MSI Optix ve AOC AGON serilerini kullanan birisi olarak AGON’u tavsiye ederim çok memnunum hala kullanıyorum.
MSI Optix ve AOC AGON serilerini kullanan birisi olarak AGON’u tavsiye ederim çok memnunum hala kullanıyorum.
J John_cena312 Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 129 30 Mayıs 2019 #13 glocia dedi: MSI Optix ve AOC AGON serilerini kullanan birisi olarak AGON’u tavsiye ederim çok memnunum hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Performans mı yoksa görüntü mü anlamında memnunsun?
glocia dedi: MSI Optix ve AOC AGON serilerini kullanan birisi olarak AGON’u tavsiye ederim çok memnunum hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Performans mı yoksa görüntü mü anlamında memnunsun?
glocia Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 497 30 Mayıs 2019 #14 John_cena312 dedi: Performans mı yoksa görüntü mü anlamında memnunsun? Genişletmek için tıkla... Her yönüyle şuanda memnunum. Görüntüler daha keskin daha renkli.
John_cena312 dedi: Performans mı yoksa görüntü mü anlamında memnunsun? Genişletmek için tıkla... Her yönüyle şuanda memnunum. Görüntüler daha keskin daha renkli.
J John_cena312 Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 129 30 Mayıs 2019 #15 G-SYNC uyumlu sadece 3 tane VA monitör var onlar da çok pahalı sanırım TN panel asus xg248q alacağım. TN panel alıp şikayetçi olan var mı? glocia dedi: Her yönüyle şuanda memnunum. Görüntüler daha keskin daha renkli. Genişletmek için tıkla... AOC AGON'un iyi bir monitörünün linkini atar mısın merak ettim.
G-SYNC uyumlu sadece 3 tane VA monitör var onlar da çok pahalı sanırım TN panel asus xg248q alacağım. TN panel alıp şikayetçi olan var mı? glocia dedi: Her yönüyle şuanda memnunum. Görüntüler daha keskin daha renkli. Genişletmek için tıkla... AOC AGON'un iyi bir monitörünün linkini atar mısın merak ettim.
glocia Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 497 30 Mayıs 2019 #16 John_cena312 dedi: G-SYNC uyumlu sadece 3 tane VA monitör var onlar da çok pahalı sanırım TN panel asus xg248q alacağım. TN panel alıp şikayetçi olan var mı? AOC AGON'un iyi bir monitörünün linkini atar mısın merak ettim. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım ag241qx. Büyük indirimle itopyadan aldım. Sen 3500 TL bütçeyle üst modellerini araştırıp alabilirsin.
John_cena312 dedi: G-SYNC uyumlu sadece 3 tane VA monitör var onlar da çok pahalı sanırım TN panel asus xg248q alacağım. TN panel alıp şikayetçi olan var mı? AOC AGON'un iyi bir monitörünün linkini atar mısın merak ettim. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım ag241qx. Büyük indirimle itopyadan aldım. Sen 3500 TL bütçeyle üst modellerini araştırıp alabilirsin.