2K bütçe ile hangi fareyi almalıyım?

Bütçe
1000-2000

fırat0609

Centipat
Daha fazla  
Şu anki farem Glorious Model O- kopmalar yaşadığım için yeni mouse almayı düşünüyorum. 2K bütçem (2K'yı biraz geçebilir) var. Mouse olarak Wraith'den ATK A9 Plus almayı düşünüyorum ama internette de sıkıntıları olduğunu söylüyorlar. Bu yüzden kafam çok karıştı. Bu bütçe ile alabileceğim en iyi mouse nedir? Uzun ömürlü olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

R1 bakabilirsin hocam istersen. Bende R1 Pro Max var, mennunum.

Şu anki farem Glorious Model O- kopmalar yaşadığım için yeni mouse almayı düşünüyorum. 2K bütçem (2K'yı biraz geçebilir) var. Mouse olarak Wraith'den ATK A9 Plus almayı düşünüyorum ama internette de sıkıntıları olduğunu söylüyorlar. Bu yüzden kafam çok karıştı. Bu bütçe ile alabileceğim en iyi mouse nedir? Uzun ömürlü olursa iyi olur.

Shape olarak biraz daha büyük Glorious'dan ama güzel mouse.

Neyi begenmedin kanka kullanmadan?

Elin büyük mu?

Neyi begenmedin kanka kullanmadan.

Bu bütçeye kötü. 1000 TL bütçesi olsa ve ergo mouse istese güzel ama bu bütçeye inanılmaz saçma.

Bu bütçeye kötü. 1000 TL bütçesi olsa ve ergo mouse istese güzel ama bu bütçeye inanılmaz saçma.

Benim el yapıma uyan tek mouse ve cidden alisinca birakamiyorsun.

Buna elim asla olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı