2K bütçe ile hangi fareyi almalıyım?

Bütçe
1000-2000
Hocam MCHOSE A5 Ultra, Fantech Helios 2 ya da Demoshark m3s Max alacağım. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Hocam MCHOSE A5 Ultra, Fantech Helios 2 ya da demoshark m3s Max alacağım. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Darmoshark M3S Max yerine M3 Pro Max al bence, Glorious'a shapesi daha çok benziyor.

Helios 2 parasını hak etmiyor şu anda compx Mcu'ya göre fazla o fareye o kadar para.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-09-14-11-42-02-005_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-09-14-11-42-02-005_com.android.chrome-edit.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 5
Diyelim ki ergonomik istiyor Darmoshark M3 Pro Max varken yine kötü bu bütçeye.

Daha çok XD5 şeklindeki mouselara ergonomik denir, M3 Pro Max çok da ergonomik kategorisine giren bir mouse değil hatta direkt simetrik bir mouse kendisi, ergoyla bir ilgisi yok. Bütçe 2000 de olsa bu şekle sahip bir mouse isteyen kişi gönül rahatlığıyla XD5 alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok XD5 şeklindeki mouselara ergonomik denir, M3 Pro Max çok da ergonomik kategorisine giren bir mouse değil. Bütçe 2000 de olsa bu şekle sahip bir mouse isteyen kişi gönül rahatlığıyla alabilir.

Aynen ucuz ergo kalmadı zaten piyasada. Ergo olmayan rakiplerinden bile iyi o mouse.

Daha çok XD5 şeklindeki mouselara ergonomik denir, M3 Pro Max çok da ergonomik kategorisine giren bir mouse değil. Bütçe 2000 de olsa bu şekle sahip bir mouse isteyen kişi gönül rahatlığıyla alabilir.

Çok ergonomik değil ama ergonomik. Palm tutan bir kişi tercih edebilir.
Zaten belirttim bütçede palm için ergo bir mouse isteniyorsa XD5 alınabilir güzel mouse ama bu durumda almazdım Aula SC680 ve Darmoshark M3 Pro Max varken.Mouseluk durum yok yani.

Çok ergonomik değil ama ergonomik. Palm tutan bir kişi tercih edebilir.
Zaten belirttim bütçede palm için ergo bir mouse isteniyorsa XD5 alınabilir güzel mouse ama bu durumda almazdım Aula SC680 ve Darmoshark M3 Pro Max varken. Mouseluk durum yok yani.

M3 Pro Max fiyat farkına değmez bence. Ve palm tutuyor olsam net ergo alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı