2K bütçe ile hangi fareyi almalıyım?

Bütçe
1000-2000
Helios 2'yi palm tutan varsa söylesin engelleyeyim.

Eli küçük olup kullananlar var. Teru hocam palm-fingertip kullanıyordu örnek.
İlla şu şuna demek doğru değil bence. Ogm Pro V2 de ergo ama claw tutuluyor. Yani tamamen tercih meselesi. M3 Pro Max de ergo ama değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla şu şuna demek doğru değil bence. Ogm Pro V2 de ergo ama claw tutuluyor. Yani tamamen tercih meselesi. M3 Pro Max de ergo ama değil.

Zaten öyle her şekilde kullanan var. Dediğim gibi kendim için söyledim ben ergo alırdım. Yoksa herkesin zevki farklı.

Helios 2'yi palm tutan varsa söylesin engelleyeyim.

Herkesin eli kürek gibi değil yani. Fingertip ile zor tıklıyorum hatta. Yarım elle palm ile karışık fingertip kullanıyorum malum piyasada küçük düzgün fare bulamayınca buna kaldım ama çok memnunum özelliğinden, şarjından ve kalitesinden. Kolay bozamayacağım bir fare. İndirimden 1500'e gelmişti bir ara.

Herkesin eli kürek gibi değil yani. Fingertip ile zor tıklıyorum hatta. Palm ile karışık fingertip kullanıyorum malum piyasada küçük düzgün fare bulamayınca buna kaldım ama çok memnunum özelliğinden, şarjından ve kalitesinden. Kolay bozamayacağım bir fare. İndirimden 1500'e gelmişti bir ara.

Ben de Fantech'in Aria XD7 modelini aldım. O minnacıkmıs. Gelsin bakalım.

A5 Ultra kullanıyorum güzel mouse çok hafif ama sağlam hissettiriyor, sade bir tasarımı var.

Dosya Ekleri

• 17578472927629096530611311572154.jpg
    17578472927629096530611311572154.jpg
    350,9 KB · Görüntüleme: 14

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı