2K bütçeye klavye önerisi

Bütçe
2000 civarı
Yanlış izah ettim öncelikle özür dilerim. Mekanik switch üreten firmalar teknolojinin gerisinde kaldılar eğer ki FPS oyunları oynuyorsa(Valorant, CS.) Tepkime süreleri daha düşük ve aynı anda basabildiğin tuş sayısı daha fazla başka özelliklerde var tabii ki.

Oda pazarlama stratejisi şu anda CS2 gibi bir oyunda yasak G75 Pro aldım memnunum 8K Hz olmasınında pek bir artısı yok 1K Hz çoğu seneryoda yeterli ekipman Hz muhabettine odaklanmak yerine sistem gecikmesini düşürmeye çalışmak çok daha mantıklı.

Oda pazarlama stratejisi şu anda CS2 gibi bir oyunda yasak G75 Pro aldım memnunum 8K Hz olmasınında pek bir artısı yok 1K Hz çoğu seneryoda yeterli ekipman Hz muhabettine odaklanmak yerine sistem gecikmesini düşürmeye çalışmak çok daha mantıklı.

Pazarlama falan değil Valorant'ta gordugun o bir yerde sabit beklerken hızlı sag solu mekanikle yapamazsın en basitinden Rapid trigger şart.

Mekanikler çoğu zaman manyetiklerden daha iyi. Manyetikler daha yeni yeni çıkmaya başladığı için birçoğunda switch problemleri var. Bazıları hemen bozulabiliyor. Bu bütçede manyetik tercih edilmez şahsen. Giriş seviyesi çünkü. Sağlam bir manyetik almak içinmin 4K gerek.

Ha bu arada Fun 60 yerine Ace 60 daha iyi olur.
Ace 60'ta kablosuz 8k yok.

Elon nedir high eloda adamı gördüğün gibi ya sen adamı vuruyorsun ya da sen adamı tekrardan söylediğim gibi inanılmaz bir artısı yok bu özelliğin.
hall effect'in artısı yok mu? galiba hiç manyetik klavye kullanmadınız hayatınızda 😃

Elon nedir high eloda adamı gördüğün gibi ya sen adamı vuruyorsun ya da sen adamı tekrardan söylediğim gibi inanılmaz bir artısı yok bu özelliğin.
Xd etkisi olmasa herkes niye rapid kullansin.Üst elo olarak herhangi bir espor macını ac mekanikle o sag solu yapmaya çalış bakıyım oluyor mu.

Xd etkisi olmasa herkes niye Rapid kullansin. Üst elo olarak herhangi bir espor Mac'ını AC mekanikle o sag solu yapmaya çalış bakayım oluyor mu?

Fikrimi belirttim sadece kendimce araştırmamı yaptım %75 dizayn için Hall effectten vazgeçtim herkesin kendi kararı adam yukarıda mekanik devri bitti yazarsa bu yorumu yapar geçerim.

Fikrimi belirttim sadece kendimce araştırmamı yaptım %75 dizayn için Hall effectten vazgeçtim herkesin kendi kararı adam yukarıda mekanik devri bitti yazarsa bu yorumu yapar geçerim.
Evet zaten bitti sayılır mekanik klavye alanlar azaldı neden bu kadar sinirlendin ki dostum?

Bu bütçedeki hala mekanik daha mantıklı. Hissiyat, malzeme kalitesi, switch kalitesi olsun bircok ustun oldugu konulari var. Eğer sadece FPS oyunlari oynayan birisi ise manyetik olmali.
Manyetik klavye denediniz mi hissiyat malzeme kalitesinin switchlerin daha kötü olduğunu anladınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı