Hocam editi hemen hemen her fareyle bir şekilde yaparsınız. Benim paylaştığım claw's fareyle dahi.
Burada bence klavye daha öncelikli. Ayrıca yazılımı da yeterli bir klavye tercihi önemli. Klavyede çokça kısayol ve metin yazımı yaptığınız için rahatlığınızı en çok etkileyen o oluyor. Ben de üst tablası metal olan klavyeleri seviyorum ama yankısı falan hiç hoşuma gitmiyor. Eğer klavye içi modlu değilse switch sessiz olsa da tuş basımı sırasında yay vb. şeyler klavye içinde çınlıyor genelde. Ayrıca oyun değil sadece edit için alacaksanız mekanik değil de laptop tuşları gibi olan modellere de bakabilirsiniz. Uzun saatler kullanımda sizi daha az yorar. Ben çalışırken Logitech MX, oyun oynarken de Aula F75 kullanıyorum. Bu şekilde daha rahat ediyorum.
Pusat Business Pro Kablosuz Metal Klavye, ekstra sessiz tuşları ile hem ofiste ve hem de evde çalışırken dikkatinizin dağılmasına asla izin vermez!
www.monsternotebook.com.tr
Bütçene uygun Logitech'e en yakın model bu. Tuş aydınlatmalı falan çok güzel bir model. Kasası da alüminyum. Bir araştır dilersen.