2K bütçeye mouse veya klavye önerisi

Bütçe
2K

MKA Eness

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 RTX 3050,16GB Ram,500+500SSD,İ5 11.Nesil.
Meslek
Öğrenci
Şu an kullandığım mouse RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 Fiyatı - Trendyol bu, Razer'a ait. Memnunum ama sıkıldım biraz ve kablosuza geçmek istiyorum, çok kablo karışıklılığı var çünkü. Önerileriniz nelerdir? Ek olarak klavye de almayı düşünüyorum. Kullandığım klavye T60, almak istediğim klavye https://www.itopya.com/aula-s100-pr...own-switch-mavi-kablosuz-gaming-klavye_u30624 de bu. Sizce klavye mi daha önce alınmalı mouse mı?

Fare olarak F/P olsun dersen bunu öneririm. Ama fareye 2000 ve klavyeye de ayrıca 2000 bütçe ayırıyorsan o zaman tabii ki bu fareden 5 kat daha iyi modeller var kablosuz.

Paylaştığın klavye konusunda pek emin olamadım. İlla numpad olsun dersen neyse de, Numpad'e gerek yok dersen en azından içi dolgu malzemeli olan klavyelerden almanı öneririm. Hem sesinden hem de kullanımından keyif alırsın. Senin paylaştığını eğer modlamazsan çok çınlama yankı vs olur.

Fare olarak F/P olsun dersen bunu öneririm. Ama fareye 2000 ve klavyeye de ayrıca 2000 bütçe ayırıyorsan o zaman tabii ki bu fareden 5 kat daha iyi modeller var kablosuz.

Paylaştığın klavye konusunda pek emin olamadım. İlla numpad olsun dersen neyse de, Numpad'e gerek yok dersen en azından içi dolgu malzemeli olan klavyelerden almanı öneririm. Hem sesinden hem de kullanımından keyif alırsın. Senin paylaştığını eğer modlamazsan çok çınlama yankı vs olur.

Hocam toplam iki ürüne de 2bin değil tabii ki sadece fareye 2bin dedim maksimum bütçe olarak. Klavye konusunda da tasarım edit işleriyle uğraştığım için bir de yazılım arada numpad tuşları lazım oluyor o yüzden o tarz istiyorum da %60 veya %70 klavye önerilerini de açığım. Sizce önceliğim hangisi olmalı mouse mı klavye mi?

Hocam editi hemen hemen her fareyle bir şekilde yaparsınız. Benim paylaştığım Claw's fareyle dahi.

Burada bence klavye daha öncelikli. Ayrıca yazılımı da yeterli bir klavye tercihi önemli. Klavyede çokça kısayol ve metin yazımı yaptığınız için rahatlığınızı en çok etkileyen o oluyor. Ben de üst tablası metal olan klavyeleri seviyorum ama yankısı falan hiç hoşuma gitmiyor. Eğer klavye içi modlu değilse switch sessiz olsa da tuş basımı sırasında yay vb. şeyler klavye içinde çınlıyor genelde. Ayrıca oyun değil sadece edit için alacaksanız mekanik değil de laptop tuşları gibi olan modellere de bakabilirsiniz. Uzun saatler kullanımda sizi daha az yorar. Ben çalışırken Logitech MX, oyun oynarken de Aula F75 kullanıyorum. Bu şekilde daha rahat ediyorum.

Bütçene uygun Logitech'e en yakın model bu. Tuş aydınlatmalı falan çok güzel bir model. Kasası da alüminyum. Bir araştır dilersen.

Hocam editi hemen hemen her fareyle bir şekilde yaparsınız. Benim paylaştığım claw's fareyle dahi.

Burada bence klavye daha öncelikli. Ayrıca yazılımı da yeterli bir klavye tercihi önemli. Klavyede çokça kısayol ve metin yazımı yaptığınız için rahatlığınızı en çok etkileyen o oluyor. Ben de üst tablası metal olan klavyeleri seviyorum ama yankısı falan hiç hoşuma gitmiyor. Eğer klavye içi modlu değilse switch sessiz olsa da tuş basımı sırasında yay vb. şeyler klavye içinde çınlıyor genelde. Ayrıca oyun değil sadece edit için alacaksanız mekanik değil de laptop tuşları gibi olan modellere de bakabilirsiniz. Uzun saatler kullanımda sizi daha az yorar. Ben çalışırken Logitech MX, oyun oynarken de Aula F75 kullanıyorum. Bu şekilde daha rahat ediyorum.

Bütçene uygun Logitech'e en yakın model bu. Tuş aydınlatmalı falan çok güzel bir model. Kasası da alüminyum. Bir araştır dilersen.

Vallahi oyun çoğunluk olabilir gibi hocam o yüzden oyun öncelikli daha iyi olabilir gibi, Aula F75 Türkiye'de sıfırı yok ikinci ellerde ne kadar güvenli bilmiyorum yoksa aklımda o vardı. Şu an kullandığım klavye T60 çok ses yapıyor peder de rahatsız oluyor sesi çok olmayan tarzdan klavye lazım RGB'li filan.

Hocam Aula F75'in sıfırı var her yerde. Amazon'da şu an Türkçe olanları da var büyük Enter tuşlu falan. 2400 TL civarında. Sizin attığınız işte o sesi yapar ama F75 çok daha sessiz bir klavye.

Hocam peki amazondan bu klavyeyi alsam tahmini kaç günde geliyor biliyor musunuz?

Amazon Prime üyeliğiniz varsa en geç 2 günde size gelir. Genelde bir gün sonrası geliyor ama lokasyonunuza bağlı. Bazı durumlarda sabah erkenden verdiğiniz siparişler o günün akşamında bile gelebiliyor.

1762503428107.png

Amazon Prime üyeliğiniz varsa en geç 2 günde size gelir. Genelde bir gün sonrası geliyor ama lokasyonunuza bağlı. Bazı durumlarda sabah erkenden verdiğiniz siparişler o günün akşamında bile gelebiliyor.

Eki Görüntüle 2599745

Anladım hocam teşekkür ederim aklımda bu klavye, peki para olunca mouse olarak ne önerirsiniz onu da netleştirmeye çalışıyorum aklımda bu var MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse sizce nasıl olur setup siyah beyaz olacak gibi 🤠

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı