2K DLDSR vs Native 2K

evolvo

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son zamanlarda 1080p monitörümü 2k ya geçirmek isterken bu sorunsalı araştırıyorum, monitörüm 1080p 24 inç ve Nvİdia nın yeni DSR teknolojisi DLDSR ile 2K da çok pürüssüz bir görüntü alıyorum. Monitörü 27 inç ve native 2k yaparsam aynı görüntü kalitesi baki olurmu merak etmekteyim, diğer yandan DLDSR de kullanmak native 2K ya göre performans düşüşü yaşatıyormu tam çözemedim, aşağıda bir incelemede var DLDSR ile ilgili.

deneyimi veya fikri olan yokmu

Son düzenleme:
Kanka ben de tam aynı konudan muzdaribim. Bugün 32 inç 2k monitörüm geldi ve 1080p 27 inç monitörümle DLDSR ile 2k yaptığımdan daha kötü görüntü alıyorum. Tabii ki boyut farkı da buna etki ediyor ama 27 inç dldsr ile 2k yaptığım monitörde oyunlarda hiç kenar titreşimi kalmamıştı. Beni çok sinir ediyor kenarların titreşmesi. Maalesef ki 32 inç native 2k monitörde kenarlar deli gibi titreşiyor. Test etmek için DLDSR açıp 4k ya upscale ettim ama hala AA yeterli gelmiyor gözüme, hala titreşimleri görebiliyorum. Yeni aldığım için iade edeceğim. Sana da tavsiye olarak şunu söyleyebilirim, native 2k ile DLDSR 2K arasında gerçekten fark var. Çok garip ama DLDSR, native 2k dan daha iyi görüntü veriyor ufak bir performansa karşı. Umarım aydınlatabilmişimdir.

Bende şu an 24 inç 1080p monitörde 2K DSRRDL de oyunları oynuyorum görüntü çok keskin gerçekten, 27 inç native 2K monitörde durum nasıl olur merak etmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…