Bütçe çok az daha çıkıyorsa Gamesir Nova 2 Lite.Oyun icin Windows'ta kullanacagim. Masaustu PC'mde Bluetooth yok bu yuzden dongle veya kablo ile baglanan olursa sevinirim. Ekstra mumkunse Bluetooth olsun, laptopla da kullanacagim bazen.
8bitdo ultimate 2c den daha mi iyidir ?Bütçe çok az daha çıkıyorsa Gamesir Nova 2 Lite.
Yazdığın üç bağlantı seçeneğine de sahip.
Yani evet biraz daha iyi ama 2C de üzmez seni. Beğendiğini alabilirsin.8bitdo ultimate 2c den daha mi iyidir ?
Çok buyuk degil orta . En iyisi ne ise onu almak istiyorum dostumYani evet biraz daha iyi ama 2C de üzmez seni. Beğendiğini alabilirsin.
@g0RKeM4 Bir de elin büyükse 2C nin ergonomisi sana pek uymayabilir. Benim elim fazla büyük olmadığı için sorun yaşamıyordum ama genelde eli büyük olanlar rahatsız olduğunu söylüyordu, bu da aklında bulunsun.
Hocam o zaman nova 2 lite derim bu bütçede.Çok buyuk degil orta . En iyisi ne ise onu almak istiyorum dostum
Makrolara ihtiyacim yok8bitdo markası isim yapmış güvenilir bir marka. Kötü ürün üreteceğini düşünmem. Bahsettiğin modelde ek tuşlar falan var makro için. Onlara hiç ihtiyacın yoksa gerek yok ama onları da kullanırım diyorsan mantıklı olabilir.
Dostum ondan ziyade sey mevzulari varmis iste xbox da tuslarinda sorunlar varmis bundan dolayi yazilimi vs cok onemli degil. Saglam olsun ve fiyatina gore en iyisi olsun.8bitdo markası isim yapmış güvenilir bir marka. Kötü ürün üreteceğini düşünmem. Bahsettiğin modelde ek tuşlar falan var makro için. Onlara hiç ihtiyacın yoksa gerek yok ama onları da kullanırım diyorsan mantıklı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.