2K ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
2000

Destros

Hectopat
Daha fazla  

ASUS PH-GTX1650S-O4G Gaming DDR6 128b HDMI or​

Sapphire AMD Radeon RX 5500 XT Pulse 4 GB GDDR6 128 Bit​

Sizce hangi ekran kartı daha çok performans verir? Az çok piyasayı biliyorum, fiyatlar aşırı pahalı iki üründe de bir sıkıntı olmamış ısınma da tek Fan'a sahip olmalarına rağmen, ben pek emin olamadım GTX1650 Super daha çok ön planda gibi ama çok kararsızım, yardımcı olmanız dileyiğle.

( Stokları bekle demeyin bunun adı fırsatçlık zaten stoklar gelince düşüceğini sanan arkadaşlara da geçmiş olsun)

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650s tek fanlı olması düşündürdü. RX 5500 XT'ye gelirsek de ben olsam 4 GB tercih etmezdim. Eğer alacaksan 8GB versiyon almalısın.

RTX 2060. 3 ay önce 3600TL gibi fiyata aldım zotac+5 yıl garantili. 2K performansı 144Hz monitörle birlikte bile yeterli.

Performansları aynı. İkisi de aynı fiyatta olsa NVIDIA stabilliğinden dolayı kesinlikle 1650 Super önerirdim. Ancak birisi 1899 lira iken diğeri 2139 lira. Bu yüzden 5500 XT'ye yönel.

Hatta bu fiyata incehesap gaming gecesinden çift fanlı 5500 XT bulman mümkün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı