2K monitör için ekran kartı tavsiyesi

RTX'ler biraz daha çok mining için kullanıldı ama GTX 16 serisi daha temiz olacaktır. Aralarında en iyi kart 2060S. Güncel NVIDIA kartlarda bu fiyat aralığına bir seçenek yok maalesef. Daha güçlü ve modern AMD 6600'ler falan var ama onlara bakmanızı da önermem, oyun oynamasanız bile saçma sapan sorunlar ile başınızı ağrıtabilir. Zaten mantıklı düşününce bu kart bu kadar iyiyse neden fiyatı bu kadar düşük, daha eski ve güçsüz NVIDIA'lara denk değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

💀

Peki RX 6600 XT'ler içinde stabil olduğunu düşündüğünüz spesifik bir marka var mı hocam?

Marka pek önemli değil, özellikle senin bütçen için. En ucuzu neyse ve hangisi en temiz düzgünü ise onu al. En düşük 6600 tavsiye ederim.

Peki RX 6600 XT'ler içinde stabil olduğunu düşündüğünüz spesifik bir marka var mı hocam?

Evet arkadaşın dediği gibi çok da önemli değil marka sizin şahsi görüşünüze de kalıyor olay ben şunu seviyorum derseniz ayrı tabii. Ben ASUS kullanıyorum paranız hangisine yeterse onu alın. :)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı