2K Gaming Monitör Önerisi

zaser

Decapat
2K veya 4K G-Sync desteği olan güzel bir gaming monitör arıyorum, tavsiyeleriniz varsa beklerim.

Fiyat sınırı yok ancak elbette uçuk bir şey olmazsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizde PG27VQ modeli vardı diye hatırlıyorum, bir sıkıntı oldu sanırım.

Öncelikle monitörden memnun kalmadım, ekranında bir sorun var gibiydi, sürekli yağlı veya ıslak gibi görünüyor, net görüntü vermiyordu.

Dün de kardeşim sağolsun bana ekranın seri numarasını okumaya çalışırken elinden kaydı ve ekran bu hale geldi.
IMG_0375.JPG

Tamir için minimum 2.500 istedi asus yetkili servis, bakalım kararsızım şu an.

Bu arada o kadar bilgisayar topladım zar zor, ps4 pro aklımı aldı, unuttum bilgisayarı yüzüne bakamıyorum [emoji28]

Öncelikle monitörden memnun kalmadım, ekranında bir sorun var gibiydi, sürekli yağlı veya ıslak gibi görünüyor, net görüntü vermiyordu.

Dün de kardeşim sağolsun bana ekranın seri numarasını okumaya çalışırken elinden kaydı ve ekran bu hale geldi.
Eki Görüntüle 341127

Tamir için minimum 2.500 istedi asus yetkili servis, bakalım kararsızım şu an.

Bu arada o kadar bilgisayar topladım zar zor, ps4 pro aklımı aldı, unuttum bilgisayarı yüzüne bakamıyorum [emoji28]

Ovv hocam çok geçmiş olsun harbi çok üzüldüm. ASUS’un teknik servisi gerçekten rezalet benimde monitör sorunum olmuştu beni suçladılar saçma sapan ithaflarda bulundular, monitörümü satmıştım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı