2K Gaming OLED monitor onerisi

Paylaştığınız qd OLED'lerin hepsi gen 3. PG27AQDM modeli alınmaz. Samsung ve LG modelleri alınmaz. LG eski nesil, Samsung ise mat kaplama kullanıyor. Kaplama tercih meselesi olsa da görüntüye etkisi var. Bu yüzden en iyi deneyimi arıyorsanız glossy alın.

XG27AQDMg ve XG27AQDMgz araştırdığım kadarıyla aynı monitörler. Xg27aqdmg nin XG27AQDMgr adlı true Black kaplamalı bir versiyonu daha var. Satışa çıktı mı bilmiyorum. Xg27aqdmg nin metin okuma performansı çok kötü ama bunu program kullanarak çözenler varmış. Xg27aqdmg gen 3 ile gelen piksel düzenini değil eski piksel düzenini kullanıyor. Ama eski nesilde olmayıp gen 3 modeller de bulunan mla teknolojisi de var. Xg27aqdmg de bazı problemler vardı çözüldü mü bilmiyorum. Woled ve qd oled tercih meselesi zaten onun kararını sen vermelisin. İkisinin de avantaj ve dezavantajları var.

Qd oled olarak bir sürü model var ve gen 3 panel kullanıyorlar. Her birinin incelemesine bakamam böyle bir zamanım yok. Sana önerim en pahalısını alma, zaten bu seviyedeki monitörler de aynı paneli kullandıkları zaman ahım şahım farklar olmuyor. Ucuz-orta modellere bak. Renk kapsamı, tepki süresi, sonsuz kontrast, metin okuma performansı falan aynılar. Kvm, type c, garanti süresi, satış sonrası destek, kalibrasyon, parlaklık, oled koruma özellikleri vb alanlar da biraz farklılıklar olabilir.

Hocam kafam tam karisti simdi. Bu oledi herkes oneriyo ortada model yok. Sizden ricam bana Amazon.com dan ya sa microcenter.com dan bir model onerir misiniz?

Hocam kafam tam karisti simdi. Bu OLED'i herkes oneriyor ortada model yok. Sizden ricam bana Amazon.comdan ya sa microcenter.comdan bir model önerir misiniz?
Hangi model de hangi kaplama kullanılıyor bilmiyorum. Ucuz modelleri not alıp araştırın. Glossy kullanan ve kronik sorunu olmayan en ucuz QD OLED'i alıp geçin.

Bu video biraz fikir verecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı