2K için ekran kartı önerisi

Emin misiniz bunlar rahat 2K da açar mı?

Emin misiniz bunlar rahat 2K da açar mı?

Beklentinize bağlı. Ben kullanıyorum güncel olarak 2K Ultra ayarlarda gönül rahatlığıyla kullanılıyor ama ileriki zamanlarda ayarlardan kısmaya başlamak gerekecek. Ben bütçemi artıramadığım için tercih ettim memnunum ama mümkünse RX 9070 XT öneririm.

Beklentinize bağlı. Ben kullanıyorum güncel olarak 2K Ultra ayarlarda gönül rahatlığıyla kullanılıyor ama ileriki zamanlarda ayarlardan kısmaya başlamak gerekecek. Ben bütçemi artıramadığım için tercih ettim memnunum ama mümkünse RX 9070 XT öneririm.

O zaman biriktircez yapacak yok peki çok uzun süreler 9070XT götürürmü beni çok uzun süre PC yenilemek istemiyorumda.

O zaman biriktircez yapacak yok peki çok uzun süreler 9070XT götürürmü beni çok uzun süre PC yenilemek istemiyorumda.

Ne kadar uzun süre götüreceği hakkında pek bir yorum yapamam ama bunun için 9070XT doğru tercih olduğunu söyleyebilirim. Eğer Ultra grafik takıntılı değilseniz zamana bağlı olarak bazı ayarlardan ödün veririm diyorsanız uzun süreler sizi götüreceğini düşünüyorum.

Vatan'da web'e özel indirimlerle 32 bin civarına 9070XT Nitro+ alınabiliyordu. Zaten bu bütçelerde gerek ileriye dönüklük, gerek saf kas gücü için 9070XT üstünde bir kart yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı