2K IPS 27 inç monitör önerisi

Bütçe
3000-3700
3 ay önce 2k oyun için sistem topladım. Henüz ekran kartını alamadım bu yüzden monitörü alıp kullanmış değilim lakin ekran kartını aldığımda alacağım monitör fiyatı eski fiyatına düşerse (3000-3500TL) kesinlikle bu monitör olacaktır. 3 ay önce A'dan Z'ye her detayı araştırıp 3000TL için en iyi monitörün bu olduğu kanısına varmıştım. Şu an sizin konunuzu görüp fiyatına bakayım dedim daha 1 ay olmadı 5k idi şu an 6kya çıkmış gerçekten üzücü. Aşağıdaki ss 3 ay öncesine ait. Fiyat takibi için almıştım 😄 Pek yardımcı olmayacaktır mesajım ama belirtmek istedim bu üzücü durumu.

Adsız.png

Xiaomi servis desteği vs. nasıl olur bilmiyorum o yüzden bir tık korkutuyor beni. MSI ekranlarında ölü piksel problemli yaşayan çok oluyormuş sanırım fikirleriniz için teşekkür konuda daha çok hemen hemen tüm belirttiğim ekranlar hakkında fikir toplamak için oluşturuldu diyebiliriz.

3 ay önce 2k oyun için sistem topladım. Henüz ekran kartını alamadım bu yüzden monitörü alıp kullanmış değilim lakin ekran kartını aldığımda alacağım monitör fiyatı eski fiyatına düşerse (3000-3500TL) kesinlikle bu monitör olacaktır. 3 ay önce A'dan Z'ye her detayı araştırıp 3000TL için en iyi monitörün bu olduğu kanısına varmıştım. Şu an sizin konunuzu görüp fiyatına bakayım dedim daha 1 ay olmadı 5k idi şu an 6kya çıkmış gerçekten üzücü. Aşağıdaki ss 3 ay öncesine ait. Fiyat takibi için almıştım 😄 Pek yardımcı olmayacaktır mesajım ama belirtmek istedim bu üzücü durumu.

Eki Görüntüle 1222632
Doların gidişatı bu şekilde devam ederse sadece hayallerde kalıcaklar.

LG hem fiyat hem de özelliklerine bakınca mantıklı geliyor zaten bunlardan birini Black Friday döneminde yani bu hafta aldım aldım yoksa dolardan dolayı ne olur bilinmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı